Ο Καρσελά του Ολυμπιακού ακόμη ένα θύμα των ληστών -Η σύζυγός του ήρθε τετ α τετ με τους δράστες - iefimerida.gr

Ο Καρσελά του Ολυμπιακού ακόμη ένα θύμα των ληστών -Η σύζυγός του ήρθε τετ α τετ με τους δράστες

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φόβος και ο τρόμος των ποδοσφαιριστών έχει γίνει η σπείρα που χτυπά τη συγκεκριμένη κατηγορία ενοίκων στα νότια προάστια της Αθήνας.

Στη μακρά λίστα, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ήδη 4 ακόμη «ερυθρόλευκους» (Εμενίκε, Προτό, Ελαμπντελαουί, Οτζίτζα και τους Αραούχο της ΑΕΚ και ο πρώην πρόεδρος της Ντέμης Νικολαϊδης) προστέθηκε πριν από λίγες μέρες και ο Μεχντί Καρσελά.

Συγκεκριμένα, επιστρέφοντας από προπόνηση στου Ρέντη πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα, ο Βελγο-Μαρονικός εξτρέμ του Ολυμπιακού βρήκε το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας άνω-κάτω και ένα από τα παράθυρα παραβιασμένα. Οι διαρρήκτες είχαν αφαιρέσει ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στην κρεβατοκάμαρα, το οποίο μετά τις έρευνες της Αστυνομίας βρέθηκε παραβιασμένο περίπου 400 μέτρα πιο μακριά, κοντά στο βουνό παραβιασμένο.

Οπως είπε ο ίδιος στον Alpha «Εκλεψαν πολλά πράγματα. Η οικογένεια μου ήταν μέσα στο σπίτι και το έβαλαν στα πόδια», ενώ η σύζυγος του είδε τους ληστές και την ώρα που έτρεξαν να διαφύγουν καλούσε την ΕΛΑΣ, ενώ πήραν και πολλά αντικείμενα αξίας μαζί τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός καρσελα ληστεία Βούλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ