Διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει: Με πίεζε σύμβουλος του Πολάκη για ψευδή στοιχεία κατά Αδωνι - iefimerida.gr

Διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει: Με πίεζε σύμβουλος του Πολάκη για ψευδή στοιχεία κατά Αδωνι

Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν «βόμβα» έπεσε στην εξεταστική επιτροπή για τα θέματα της υγείας η καταγγελία που έκανε η διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Κατήγγειλε πιέσεις που δέχτηκε από σύμβουλο του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη να καταθέσει ψευδώς ότι 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μάλιστα η κυρία Θεοφιλάτου ανέφερε ότι από την ημέρα που αρνήθηκε να υποχωρήσει στην πίεση του υπουργού ξεκίνησε ένα συνεχές μπούλινγκ εναντίον της.

«Στοχοποιήθηκα από τον κ. Πολάκη, μου ζητήθηκε μέσω του ειδικού συμβούλου να απαντήσω ότι ήταν υπάλληλοι οι 23, δεν ήταν υπάλληλοι, σας εξηγώ τη στοχοποίησή μου ».

«Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις για πίεση προς τους υπαλλήλους», υποστήριξε η κυρία Θεοφιλάτου.

Οι καταγγελίες της συγκεκριμένης μάρτυρος προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, ο οποίος άρχισε να την πιέζει φορτικά και να ρώτα αν εργάζονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ κι άλλοι συγγενείς της, επικαλούμενος δημοσιεύματα.

Ο κ. Γ. Γεωργαντάς από τη Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον κ. Λάππα για τον τρόπο με τον οποίο της υπέβαλε τις ερωτήσεις κάνοντας λόγο για «ανακριτικό στιλ», ενώ όσον αφορά τις καταγγελίες της κ. Θεοφίλατου ανέφερε ότι από αυτές προκύπτει απόπειρα τέλεσης ποινικού αδικήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ