Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Survivor φαίνεται πως γέννησε έναν μεγάλο έρωτα με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να είναι ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι δυο τους φαίνεται πως διανύουν μια πολύ ρομαντική περίοδο και κάνουν κοινές εμφανίσεις, χωρίς να τους απασχολούν οι ψίθυροι. Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση.

«Αν είναι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα και κάτι διαφορετικό, θα το κάνουμε οι ίδιοι», ξεκαθαρίζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Realnews.

Οι δυο τους έκαναν παρέα και αυτό γέννησε κάτι πιο μεγάλο από φιλία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani Official (@evridiki_valavani) στις Ιούλ 11, 2017, 4:44πμ PDT

«Εκαναν παρέα και μέσα στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ένιωθε τον Κωνσταντίνο περισσότερο κοντά της. Μετά το Survivor η Ευρυδίκη κράτησε επαφή και με άλλα άτομα από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο είναι πιο κοντά, καθώς τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό», εξηγεί άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της αθλητικογράφου.

Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στην αθλητική εκδήλωση «Santorini Experience» φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες. «Ηταν ένα υπέροχο τριήμερο. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος νρέθηκαν εκεί για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που έχει καθιερωθεί εδώ και τρία χρόνια. Κατάφεραν να συνδυάσουν ιδανικά την εμφάνισή τους στο event με ένα μαγευτικό τριήμερο στη ρομαντική Σαντορίνη. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο», καταλήγει η ίδια πηγή.

Να θυμίσουμε πως η Ευριδίκη Βαλαβάνη ήταν εκείνη που του πήγε τούρτα έκπληξη στον Κωνσταντίνο Βασάλο την ώρα της εκπομπής «Εδώ» όταν είχε τα γενέθλιά του. Εκείνος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ανέβασε» το πρώτο Instastory με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Το βίντεο είναι από τα γραφεία του ΣΚΑΙ, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει χαρακτηριστικά πως της έχει πάρει τη θέση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @evridikivalavani_fans_ (@teamvalavanakia) στις Νοέ 13, 2017, 4:45πμ PST

Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: NDPphoto

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ