Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Στο σχολείο δεν μου άρεσε που ήμουν τόσο ψηλή -Πάντα περίσσευα προς τα πάνω» - iefimerida.gr

Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Στο σχολείο δεν μου άρεσε που ήμουν τόσο ψηλή -Πάντα περίσσευα προς τα πάνω»

Φωτογραφία: BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους πάντα ένοιωθε πως …περίσσευε. Ισως να μην είναι τελικά μόνο το ύψος της που κάνει τη διαφορά, αλλά, κυρίως, η ενδιαφέρουσα ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή -την προσωπική και την επαγγελματική της. Και ο τρόπος που λέει τα πράγματα -με το όνομά τους. Παντρεμένη με τον Φάνη Μουρατίδη και μητέρα δύο αγοριών, η ηθοποιός ξεδιπλώνει πτυχές του εαυτού της.

«Κρατάω όλο το πακέτο από τους «Ψίθυρους καρδιάς», και τα θετικά και τα αρνητικά. Ηταν μια φοβερή εμπειρία, ίσως η πιο ισχυρή που έχω ζήσει ως τώρα. Ηταν η πρώτη κι ήταν τόσο έντονη. Δεν ήμουν έτοιμη για τόση επιτυχία. Κανείς όταν είναι τόσο νέος δεν είναι έτοιμος. Με τα χρόνια, έχουν περάσει είκοσι, νοιώθω τρυφερότητα και χαρά για όλο αυτό που έζησα. Ηταν μια μεγάλη τύχη για μένα.

«Πίστευα ότι η εμφάνισή μου, το ύψος μου, θα είναι τροχοπέδη. Δεν το ένιωσα, αλλά φαντάζομαι ότι κάποιοι θα το σκέφτηκαν. Στα σχολικά χρόνια δεν μου πολυάρεσε που ήμουν τόσο ψηλή. Το σώμα μου ήταν άχαρο. Μου προκαλούσε αμηχανία. Και στα πρώτα χρόνια της δουλειάς, με προβλημάτισε. Πάντα περίσσευα προς τα πάνω. Και πάντα όταν περισσεύεις έχεις ανάγκη να χωθείς. Μέχρι που ωρίμασα και κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να κρύβομαι. Κατάλαβα ότι ο καθένας μας έχει το μέγεθος που έχει και με αυτό πρέπει να πορευτεί».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ