Αυτή είναι η νέα διευθύντρια του Vanity Fair [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα διευθύντρια του Vanity Fair [εικόνες]

Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μίντια γκρουπ Condé Nast International βρήκε τη διάδοχο του Greydon Carter στο τιμόνι του περιοδικού Vanity Fair και δεν είναι άλλη από την 44χρονη Radhika Jones.

Οι υποψήφιοι για την πολυπόθητη θέση του 68χρονου Greydon Carter ήταν πολλοί και ο ανταγωνισμός μεγάλος, αλλά τελικά την κέρδισε η διευθύντρια σύνταξης του τμήματος των βιβλίων στους New York Times Radhika Jones.

Να σημειωθεί πως ο εκδοτικός κολοσσός Condé Nast δημοσιεύει τις διεθνείς εκδόσεις πολλών περιοδικών μόδας που κυριαρχούν επί χρόνια στο χώρο. Περιοδικά όπως: Vogue, GQ, Glamour, Vanity Fair και Wired.

Η Jones κρίθηκε ως ιδανική για τη θέση λόγω του πλούσιου βιογραφικού της και όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα η διοίκηση επικεντρώθηκε τελικά στην πρόσληψη μιας γυναίκας, υπό τη βαριά σκιά των απανωτών σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης που ξεκίνησε με τον Xάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Δείτε τη νέα διευθύντρια του Vanity Fair στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διευθύντρια Vanity Fair Radhika Jones
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ