Τυφλώνεται η Τζούντι Ντεντς - iefimerida.gr

Τυφλώνεται η Τζούντι Ντεντς

Τζούντι Ντεντς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από εκφυλιστική ασθένεια που της στερεί αργά αλλά σταθερά την όραση, πάσχει η Βρετανίδα ηθοποιός Τζούντι Ντεντς, όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Daily Mirror.

Ήδη, η 77χρονη ηθοποιός, γνωστή από το ρόλο της «Μ» στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, δυσκολεύεται να διαβάσει τα σενάρια των ταινιών, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και δεν σκοπεύει να αποσυρθεί.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνήθως η κόρη μου ή ο ατζέντης μου ή κάποιος φίλος μου διαβάζουν το σενάριο και στην πραγματικότητα αυτό μου αρέσει διότι κάθομαι εκεί και φαντάζομαι την ιστορία στο μυαλό μου».

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «το πιο άσχημο είναι όταν έχω απέναντί μου κάποιον άνθρωπο και δεν μπορώ να δω το πρόσωπό του. Είναι σαν να συνομιλώ συνεχώς με αγνώστους».

Η Ντεντς έκανε το ντεμπούτο της το 1957 στο Old Vic του Λονδίνου και από τότε πρωταγωνίστησε σε πολλά κινηματογραφικά, θεατρικά και τηλεοπτικά πρότζεκτ, ενώ έχει κερδίσει Όσκαρ για το ρόλο της ως Ελισάβετ στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ