Το Artisanal πρωτοπορεί και φέρνει τα αυθεντικά υλικά του θεσσαλικού κάμπου στα πιάτα μας [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Artisanal πρωτοπορεί και φέρνει τα αυθεντικά υλικά του θεσσαλικού κάμπου στα πιάτα μας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ιστορικό κτίριο της, στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Ζηρίνη, στεγάζεται από τον Δεκέμβριο του 2014 ένα πιο αγαπημένα στέκια των βορείων προαστίων, το Artisanal Lounge and Gardens.

Γρήγορα καθιερώθηκε τόσο για την ποιότητα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει όσο και για το φιλόξενο περιβάλλον του. Το κτίριο που χρονολογείται από τις αρχές του περασμένου αιώνα λειτουργούσε για αρκετά χρόνια ως κατοικία.

Η κουζίνα του Artisanal έχει μεσογειακό προσανατολισμό με σαφείς αναφορές στην μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Οικίες γεύσεις, σύγχρονες τεχνικές αλλά πρωτίστως ποιοτική πρώτη ύλη από Έλληνες παραγωγούς, συνθέτουν τις δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Δημητριάδη.

Ο έμπειρος chef, με θητεία σε βραβευμένα εστιατόρια όπως η Hytra ή το εμβληματικό Noma, φέτος ανανεώνει τον κατάλογο του καταστήματος, με γεύσεις από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τον θεσσαλικό κάμπο και συνθέτει ένα γήινο μενού με πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε τα νέα πιάτα του Artisanal, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ARTISANAL μαγαζί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ