Και επίσημα... Αλβανός ο Αϊντάρεβιτς -Εκανε ντεμπούτο με την εθνική Αλβανίας και δηλώνει περήφανος [εικόνα] - iefimerida.gr

Και επίσημα... Αλβανός ο Αϊντάρεβιτς -Εκανε ντεμπούτο με την εθνική Αλβανίας και δηλώνει περήφανος [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική Αλβανίας πραγματοποίησε ο μέσος της ΑΕΚ Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.

​Οι Αλβανοί αγωνίστηκαν χθες στην Τουρκία και πανηγύρισαν τη νίκη (2-3) σε φιλικό αγώνα, παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 41', με τον Αϊντάρεβιτς να μπαίνει ως αλλαγή στο 81ο λεπτό, κάνοντας το ντεμπούτο του με το εθνόσημο της γειτονικής χώρας.

Ο μέσος της ΑΕΚ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτή τη στιγμή και σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Πολύ περήφανη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια».

Η ανάρτηση του Αϊντάρεβιτς:

Και επίσημα... Αλβανός ο Αϊντάρεβιτς -Εκανε ντεμπούτο με την εθνική Αλβανίας και δηλώνει περήφανος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται ότι ο Αϊντάρεβιτς γεννήθηκε στην Πρίστινα του Κοσόβου από Αλβανούς γονείς και μετανάστευσαν οικογενειακώς στη Σουηδία το 1992. Ο πατέρας του, Ατζίν Αϊνταρέβιτς, ήταν επίσης ποδοσφαιριστής και μάλιστα έκλεισε την καριέρα του στην Φάλκενμπεργκ, ομάδα από την οποία ξεκίνησε να παίζει ο γιος του.

Πρόσφατα, και συγκεκριμένα στα τέλη Οκτωβρίου, ο μέσος της ΑΕΚ είχε αποκαλύψει, μιλώντας σε εκπομπή αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού, ότι θέλει να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής Αλβανίας, μολονότι είχε αγωνιστεί σε νεαρή ηλικία με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας. Ο Αϊντάρεβιτς σε αυτή την εκπομπή υποστήριξε πως έχει μιλήσει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι, και εκείνος του υποσχέθηκε πως θα απαντήσει θετικά σε μελλοντική κλήση του.

Κάτι που έγινε λίγες ημέρες μετά, με τον Πανούτσι να τον καλεί για το χθεσινό φιλικό και τον Αϊντάρεβιτς να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Αλβανίας.

«Αποφάσισα να επιλέξω την Αλβανία, αφού το σκέφτηκα καλά. Έπαιξα στις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας μέχρι τα 21 μου. Τους τελευταίους δύο μήνες ήμουν σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της Αλβανίας. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όμως κατέληξα πως θα είμαι μέλος της Αλβανίας. Δεν έχω αγωνιστεί στην εθνική στο παρελθόν, όμως πλέον ανυπομονώ για αυτό. Όπου και να βρέθηκα, ένιωθα Αλβανός και πλέον θα γίνω και επίσημα», είχε πει στην εκπομπή της αλβανικής TV ο Αϊντάρεβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αινταρεβιτς Αλβανία εθνική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ