Η πολυτελής ζωή της 3χρονης εγγονής του Εκλεστον της Formula 1 -Δεκάδες μπάτλερ, εξωπραγματική χλιδή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η πολυτελής ζωή της 3χρονης εγγονής του Εκλεστον της Formula 1 -Δεκάδες μπάτλερ, εξωπραγματική χλιδή [εικόνες & βίντεο]

Η Ταμάρα Έκλεστον με την 3χρονη κόρη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα της είναι η κόρη του δισεκατομμυριούχου Μπέρνι, πρώην διευθυντή της Formula 1. Και η 3χρονη Σοφία Ρούτλαντ, ίσως ζει όπως κανένα άλλο παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειo.

Ο πολυτελέστατος τρόπος ζωής της μικρής Σοφίας, αποκαλύπτεται στο νέο ριάλιτι σόου της μητέρας της Ταμάρα Έκλεστον, με τον τίτλο «Tamara’s World».

Η πολυτελής ζωή της 3χρονης εγγονής του Εκλεστον της Formula 1 -Δεκάδες μπάτλερ, εξωπραγματική χλιδή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σε ένα διαφημιστικό για το νέο επεισόδιο, η 33χρονη δίνει λεπτομέρειες για τη λειτουργία του αρχοντικού αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων, στο οποίο ζει η ίδια με την οικογένειά της αλλά και τα πάνω από 50 μέλη του προσωπικού τμπάτλΑξίζει να σημειωθεί ότι η 3χρονη Σοφία έχει τον δικό της μπάτλερ.

Το κλιπ δίνει μια ματιά στο πλούσιο λονδρέζικο σπίτι της Ταμάρα με το σύζυγό της Τζέι Ρούτλαντ. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, διάφοροι υπηρέτες, ντυμένοι στα μαύρα, καθαρίζουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας τραπεζαρίας, μιας αχανούς ντουλάπας και ενός πολυτελούς λουτρού με χρυσή μπανιέρα.

Η πολυτελής ζωή της 3χρονης εγγονής του Εκλεστον της Formula 1 -Δεκάδες μπάτλερ, εξωπραγματική χλιδή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Κι ενώ όλοι εκτελούν τα οικιακά τους καθήκοντα, η Ταμάρα φαίνεται ήρεμη να κάθεται με την τρίχρονη κόρη της Σοφία στη ροζ αίθουσα παιχνιδιών.

Σε πλήρη αντίθεση με τα συνηθισμένα παιδικά δωμάτια, υπάρχει μια ατελείωτη σειρά παιχνιδιών στο ευρύχωρο δωμάτιο – συμπεριλαμβανομένου ενός κουκλόσπιτου σε πραγματικές διαστάσεις και αρκετά κουνιστά άλογα καθώς και ένα πανύψηλο παλάτι πάγου και ένα γραφείο για ζωγραφική.

Αποδεικνύοντας όμως πως είναι πιο αγαπημένη οικογένεια, επάνω στο τζάκι του δωματίου βλέπει κανείς μια σειρά από φωτογραφίες των τριών τους ενώ μια ροζ πινακίδα νέον που κρέμεται στον τοίχο γράφει: «Ταμάρα και Τζέι, πάντα».

Η πολυτελής ζωή της 3χρονης εγγονής του Εκλεστον της Formula 1 -Δεκάδες μπάτλερ, εξωπραγματική χλιδή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Οι δύο προσωπικοί βοηθοί της Ταμάρα διακρίνονται να περνούν συνεχώς και να την ενημερώνουν για το πρόγραμμά της, που περιλαμβάνει μια σειρά από ραντεβού ομορφιάς καθώς και ένα μάθημα γυμναστικής. Όπως της λένε: «Έχετε πιλάτες σήμερα το πρωί, το οποίο και επιβεβαίωσα, Μετά θα έρθει μια στυλίστρια στις 4 και στη συνέχεια θα κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ.

Η Ταμάρα αποκαλύπτει επίσης, πως αυτή και η Σοφία έχουν αρκετούς προσωπικούς μπάτλερ και βοηθούς, οι οποίοι «κάνουν το σπίτι ευπαρουσίαστο και φροντίζουν να σιδερώνουν και να τακτοποιούν τα ρούχα». Στη συνέχεια, κάνει κολακευτικά σχόλια για τον «εκπληκτικό» της ιδιωτικό σεφ Τζόνα και τον βοηθό της που δουλειά του είναι να βγάζει βόλτα τα κατοικίδιά τους. «Δεν είμαι σίγουρη γιατί έχουμε 9 ή 10 σκυλιά!» λέει αστειευόμενη.

Κι ενώ μέσα στα πλάνα φαίνονται να περνούν διαρκώς άτομα του προσωπικού, η Ταμάρα παραδέχεται πως το 57 δωματίων σπίτι είναι τόσο άνετο όσο ένα κανονικό σπίτι. «Θυμίζει σπιτικό παρόλο που υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι» προσθέτει.

Η πολυτελής ζωή της 3χρονης εγγονής του Εκλεστον της Formula 1 -Δεκάδες μπάτλερ, εξωπραγματική χλιδή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η Ταμάρα και ο Τζέι αγόρασαν το σπίτι τους στο Κένσινγκτον για 45 εκατομμύρια λίρες το 2011, αλλά πιστεύεται ότι έχει διπλασιαστεί η αξία του.

Η Ταμάρα Έκλεστον με τον σύζυγό της Τζέι

Η μελαχρινή καλλονή είναι κόρη του Μπέρνι Έκλεστον, πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Φόρμουλα Ένα. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 2,5 δισεκατομμύρια λίρες, ενώ η ίδια η Ταμάρα εκτιμάται ότι έχει περιουσία ύψους 232 εκατομμυρίων λιρών ενώ ξόδεψε 7 εκατομμύρια λίρες για το γάμο της το 2013. Κι ενώ είναι μια πολυάσχολη επιχειρηματίας, η Ταμάρα είναι μια μητέρα που κάνει τα πάντα για την κόρη της προσπαθώντας να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της σε αυτήν.

Η πολυτελής ζωή της 3χρονης εγγονής του Εκλεστον της Formula 1 -Δεκάδες μπάτλερ, εξωπραγματική χλιδή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Η Ταμάρα είναι γνωστή για τη στενή της σχέση με την κόρη της, ενώ πρόσφατα δέχθηκε έντονη κριτική γιατί αποκάλυψε πως θα σταματήσει να θηλάζει την Σοφία, μόνο όταν η μικρή το θελήσει.

Ο Μπέρνι Έκλεστον με την κόρη του Ταμάρα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ