Μέριλ Στριπ και Τζούλια Ρόμπερτς ενώνουν τις δυνάμεις τους - iefimerida.gr

Μέριλ Στριπ και Τζούλια Ρόμπερτς ενώνουν τις δυνάμεις τους

Μέριλ Στριπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου «August: Osage County», θα συμπρωταγωνιστήσουν δύο από τις διασημότερες κυρίες του Χόλιγουντ, η Μέριλ Στριπ και η Τζούλια Ρόμπερτς.

Τη μεταφορά του βραβευμένου με Πούλιτζερ θεατρικού έργου του Τρέισι Λετς στη μεγάλη οθόνη έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής Weinstein Co., ενώ στη θέση του σκηνοθέτη θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Τζον Γουέλς.

Τα γυρίσματα της ταινίας, στην οποία η Μέριλ Στριπ και η Τζούλια Ρόμπερτς θα υποδυθούν την μητέρα και την κόρη αντίστοιχα, θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Η ιστορία αφορά στις σχέσεις των γυναικών μιας δυσλειτουργικής οικογένειας. Η Μέριλ Στριπ θα υποδυθεί την 65χρονη Βάιολετ Γουέστον μια μητριαρχική φιγούρα εθισμένη στα αντικαταθλιπτικά χάπια, αλλά με κοφτερό μυαλό και φαρμακερή γλώσσα, η οποία γνωρίζει όλα τα οικογενειακά μυστικά και δεν διστάζει να τα αποκαλύψει σε βάρος άλλων και σε όφελος δικό της, ενώ η Τζούλια Ρόμπερτς θα υποδυθεί μία από τις κόρες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ