ΑΕΚ: Σοβαρός τραυματισμός Γιόχανσον -Βγήκε με φορείο κλαίγοντας [βίντεο] - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Σοβαρός τραυματισμός Γιόχανσον -Βγήκε με φορείο κλαίγοντας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σουηδία στον μεγάλο τελικό στο «Σαν Σίρο» με την Ιταλία έπαιζε τα... ρέστα της για το ποια ομάδα θα περάσει στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι ο μεγάλος άτυχος.

Ο μέσος της ΑΕΚ που στο πρώτο ματς σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στην πατρίδα του, απόψε χτύπησε σοβαρά στο αριστερό γόνατο του και έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο 19′ και άπαντες… πάγωσαν καθώς ο ίδιος έκλαιγε και κρατούσε το κεφάλι του, ενώ έβγαινε εκτός με το φορείο!

Μένει πλέον να φανεί από την εκτίμηση των γιατρών, τι ζημιά έχει ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ… Ωστόσο, οι αντιδράσεις του έμπειρου Γιάκομπ δείχνουν ότι έχει υποστεί κάτι πολύ σοβαρό και ανέφεραν οι πρώτες εκτιμήσεις ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

El jugador de Johansson se lesiona sólo en esta jugada y abandona el partido ante Italia. pic.twitter.com/dyirfPa5Ar

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Γιόχανσον Σουηδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ