Την Κυριακή 15 Μαΐου ο «28ος Γύρος της Αθήνας» - iefimerida.gr

Την Κυριακή 15 Μαΐου ο «28ος Γύρος της Αθήνας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον «28ο Γύρο Αθήνας», που αποτελεί πλέον θεσμό για την πρωτεύουσα, διοργανώνουν την Κυριακή 15 Μαΐου ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στους «Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, Αθήνα 2011» και σκοπός είναι να διαδώσει το μήνυμα της συμμετοχής, της συναδέλφωσης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αποδοχής των ατόμων με ειδικές ικανότητες που θα συμμετάσχουν στον Γύρο.

Για τον «28ο Γύρο Αθήνας» την ερχόμενη Πέμπτη (28/4) στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, η πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης, Παναγιώτα Ψαράκη, η υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας των Special Olympics, Αλεξάνδρα Οικονομίδου και ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Κλέων Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ