Χειροπέδες σε ακόμα δύο μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε ακόμα δύο μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου

Χειροπέδες σε ακόμα δύο μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει το κηνύγι μεγαλοοφειλετών η Αστυνομία και αυτή τη φορά πέρασε χειροπέδες σε δύο άντρες για χρέη προς το Δημόσιο.

Πρόκειται για τον 62χρονο Αναστάσιο Πολίτη, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο, ως ομόρρυθμο μέλος λυθείσας εταιρείας με αντικείμενο βιομηχανικά είδη και μεταλλικά εργαλεία. Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 1.443.952,05 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο 73χρονος Αντώνιος Εφεδάκης, συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης 3 ετών, για μη καταβολή χρεών, από την άσκηση ατομικής επαγγελματικής δραστηριότητας προς το Δημόσιο ύψους 882.691 ευρώ.

Ο 73χρονος ήταν πολιτικός μηχανικός. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών, ο οποίος διέταξε τη φυλάκισή του σε Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ