Track Τrousers -Το παντελόνι που λάτρεψες, αναβαθμίστηκε και θα φορεθεί με μανία το 2018 - iefimerida.gr

Track Τrousers -Το παντελόνι που λάτρεψες, αναβαθμίστηκε και θα φορεθεί με μανία το 2018

oliviapalermo.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο track trourers ή αλλιώς παντελόνι στίβου είναι η απόλυτη τάση.

Αυτό το παντελόνι σίγουρα θα το θυμάστε αφού το φορούσαμε με μανία στη δεκαετία του ΄90, τόσο συχνά σχεδόν όσο και το τζιν μας και όχι μόνο κατά την διάρκεια του μαθήματος της γυμναστικής. Τότε αν το φορούσες έπαιρνες αμέσως τον τίτλο του cool παιδιού και ήταν τόσο δημοφιλές που το βλέπαμε ακόμα και σε πολλά μουσικά βιντεοκλίπ διάσημων pop star όπως η Britney Spears και η Christina Aguilera. Μεγάλα αθλητικά brands έχουν συνδεθεί στο μυαλό μας με τις πλαϊνές ρίγες, οι οποίες είναι και το μοναδικό στολίδι σε αυτό το παντελόνι που σήμερα είναι ξανά ανάμεσα στις τοπ τάσεις και απόλυτα stylish.

Πλέον θα το βρείτε σε πολλά διαφορετικά υφάσματα και χρώματα που το κάνουν να ξεφεύγει από την λογική της φόρμας και της άσκησης, γίνεται πιο luxurious και μπορείτε να φορέσετε ακόμα και στο γραφείο με πουκάμισα και κομψά ψηλοτάκουνα.

Διαβάστε για το παντελόνι που έχει γίνει η νέα εμμονή στον κόσμο της μόδας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ track trousers παντελόνι φόρμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ