Το φιλί στο στόμα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στον πεθερό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Το φιλί στο στόμα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στον πεθερό της [εικόνες]

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τον πεθερό της Κερκ Ντάγκλας. Φωτογραφία:Tony DiMaio / Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο σύζυγός της Μάικλ Ντάγκλας είναι μαζί εδώ και 17 χρόνια και φαίνεται πως η διάσημη ηθοποιός είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια του συζύγου της, όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια ενός γκαλά που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Λος Άντζελες.

Το φιλί στο στόμα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στον πεθερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το φιλί στο στόμα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στον πεθερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το φιλί στο στόμα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στον πεθερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το φιλί στο στόμα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στον πεθερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η 48χρονη ηθοποιός ήταν υπέροχη με το μπλε φόρεμά της όταν κατέφθασε στην εκδήλωση με τον σύζυγό της Μάικλ και τον 38χρονο γιο του Κάμερον, ενώ στη συνέχεια χαιρέτισε τον πεθερό της, τον ηλικίας 100 ετών Κερκ Ντάγκλας, με ένα φιλί στα χείλη.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φορούσε ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα που αναδείκνυε τη φιγούρα της ενώ είχε αφήσει τα μαλλιά της ελεύθερα.

Φτάνοντας στην αίθουσα που πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, η ηθοποιός αγκάλιασε τον πεθερό της και του έδωσε ένα φιλί στα χείλη, ενώ αγκάλιασε και την πεθερά της, Αν Ντάγκλας.


Ντάγκλας και Τζόουνς, που έχουν διαφορά ηλικίας 25 χρόνια, έφτασαν στην εκδήλωση με τον μεγαλύτερο γιο του Ντάγκλας, τον 38χρονο Κάμερον. Ο Κάμερον, που είναι επίσης ηθοποιός, είναι ο γιος του Μάικλ με την πρώτη του σύζυγο Ντιάντρα Λούκερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ