Πώς η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» από πάμφτωχη, έγινε εκατομμυριούχος στα 13 της [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» από πάμφτωχη, έγινε εκατομμυριούχος στα 13 της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μόλις 13 ετών, έχει κάνει συμβόλαιο εκατομμυρίων, την ντύνουν οίκοι υψηλής ραπτικής όπως η Luis Vuitton, η Gucci και η Calvin Klein και σύμφωνα με πολλούς είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο της υποκριτικής.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της σειράς «Stranger Things», Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία μπορεί τώρα να έχει την δυνατότητα να κάνει πραγματικότητα ότι έχει ονειρευτεί στην ζωή της, αλλά πριν μπει στο χώρο, η ίδια έζησε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.

Δύσκολα παιδικά χρόνια

Η Μίλι γεννήθηκε στη Μαρμπέγια, όταν η οικογένειά της μετακόμισε από την Αγγλία στην Ισπανία, για να εργαστεί στο εστιατόριο που διατηρούσαν εκεί οι παππούδες της. Υστερα από λίγο καιρό επέστρεψαν στην Αγγλία και, όταν η Μίλι ήταν οκτώ ετών, μετακόμισαν εκ νέου στη Φλόριντα, όπου ο πατέρας της ξεκίνησε μια επιχείρηση λεύκανσης δοντιών.

Πώς η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» από πάμφτωχη, έγινε εκατομμυριούχος στα 13 της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκείνη τότε γράφτηκε σε σχολή υποκριτικής και ένας ατζέντης που διέκρινε το ταλέντο της τους ζήτησε να μετακομίσουν στο Λος Αντζελες για να την βοηθήσει να κάνει καριέρα. Πεπεισμένοι για το ταλέντο της, οι Μπράουν τα πούλησαν όλα για να μετακομίσουν μαζί της, περνώντας παράλληλα όμως μεγάλες οικονομικές δυσκολίες...

«Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε φαγητό ή να πληρώσουμε το ενοίκιο. Ήταν πολύ δύσκολα. Χύνονταν πολλά δάκρυα» έχει δηλώσει η Μίλι Μπόμπι αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να ζητήσουν χρήματα από τη μάνατζέρ της.

Πώς η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» από πάμφτωχη, έγινε εκατομμυριούχος στα 13 της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μπορεί να έπαιρνε κάποιους μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, τα χρήματα ωστόσο δεν έφταναν κι έτσι το καλοκαίρι του 2015 η οικογένεια αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Βρετανία. Λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή τους πληροφορήθηκαν ότι η Μίλι είχε πάρει τον ρόλο της Eleven στο «Stranger Things».

Από την φτώχια... στην περιουσία εκατομμυρίων

Σήμερα, η μόλις 13χρονη Μίλι βγάζει περίπου 23.000 δολάρια (χωρίς τα μπόνους) ανά επεισόδιο του Strangers Things , χρήματα τα οποία όσο συνεχίζεται η σειρά του Netflix τόσο θα αυξάνονται. Επίσης η Μίλι έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια από διαφημίσεις, καθώς πήρε 3,7 εκατομμύρια από το συμβόλαιό της με την Converse, ενώ ετοιμάζεται να πάρει ακόμη ένα πακέτο εκατομμυρίων από τον Calvin Klein.

Πώς η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» από πάμφτωχη, έγινε εκατομμυριούχος στα 13 της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πλέον, η οικογένειά της Μίλι έχει αγοράσει δύο σπίτια στην Νέα Υόρκη, ένα στην Ατλάντα και ακόμη ένα στο Λος Άντζελες, ενώ όπως έχει δηλώσει η μικρή ηθοποιός, το δικό της σπίτι είναι κυρίως το αεροπλάνο λόγω των συνεχών ταξιδιών που κάνει.

Έχει τον μάνατζερ της Σαρλίζ Θερόν, τον στιλίστα της Τζένιφερ Λόρενς και τον κομμωτή της Γκουίνεθ Πάλτροου

Μάλιστα, η Μίλι έχει μία ολόκληρη ομάδα που επιμελείται την εικόνα της προς τα έξω και διαχειρίζεται τα επαγγελματικά της.

Αντιπρόσωπός της στα μέσα είναι το άτομο που συνεργάζεται με την Ντακότα Τζόνσον, την Σαρλίζ Θερόν και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ ο προσωπικός της στιλίστας ντύνει εκτός από την ίδια την Τζένιφερ Λόρενς και την Γκιλιάν Άντερσον. Ακόμη ο κομμωτής της φροντίζει τα μαλλιά της Γκουίνεθ Πάλτροου και της Έμμα Στόουν, ενώ παρ΄όλο που είναι 13 έχει και προσωπικό μακιγιέρ.

Πώς η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» από πάμφτωχη, έγινε εκατομμυριούχος στα 13 της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Όσον αφορά τα ρούχα της, αυτά δεν κοστίζουν κάτω από 1.000 δολάρια το κομμάτι. Πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα φόρεμα Gucci 1,300 δολάρια και παπούτσια του ίδιου οίκου αξίας 1.000 δολαρίων, ενώ στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Strangers Things, η ίδια εμφανίστηκε με ένα φόρεμα αξίας 1.600 δολαρίων.

Πώς η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» από πάμφτωχη, έγινε εκατομμυριούχος στα 13 της [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ STRANGER THINGS μίλι Ζωή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ