Ο πατέρας του Βασάλου ξεκατινιάζεται με την πρώην του γιου του για τους... γλουτούς της - iefimerida.gr

Ο πατέρας του Βασάλου ξεκατινιάζεται με την πρώην του γιου του για τους... γλουτούς της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το survivor να έχει τελειώσει και να ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο γύρο του δημοφιλούς παιχνιδιού, ωστόσο η κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, την οικογένειά του γενικότερα με την πρώην σύντροφό του Βασιλική Αγιαννοπούλου συνεχίζεται.

Η Βασιλική άλλαξε προπονητή και οι γλουτοί της έγιναν, όπως εκείνη τους ήθελε με αποτέλεσμα να το σχολιάσει στο facebook.

«Ολοι οι αθλητές έχουν τα αδύνατα και δυνατά σημεία. Εγώ είχα ένα αδύναμο σημείο, τους γλουτούς και ο πρώην προπονητής μου, μου είπε ότι δεν φτιάχνονται με τίποτα λόγω ηλικίας… Όταν γνώρισα τον προπονητή μου τον καινούργιο μου είπε ότι «φυσικά και φτιάχνονται»… Δεν ήθελα για κανέναν λόγο ο πρώην σύντροφός μου να νομίζει ότι μέσω του μπαμπά του προσπαθώ να κρατήσω οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Εγώ ήθελα να λήξει όμορφα η συνεργασία μας. Προσπαθούσα να σεβαστώ μια κουβέντα που είχε πει, ότι ο Κωνσταντίνος είναι παιδί του, το αίμα νερό δε γίνεται και ότι πρέπει να το υπερασπιστεί. Δεν κατάλαβα τι έπρεπε να υπερασπιστεί. Ο Κωνσταντίνος είναι σχεδόν 30 χρονών άντρας και δεν είχα εγώ σχέση με τον Γιάννη Βασάλο αλλά με τον Κωνσταντίνο»!

Ο πατέρας του Βασάλου ξεκατινιάζεται με την πρώην του γιου του για τους... γλουτούς της | iefimerida.gr 0

Ο Γιάννης Βασάλος απάντησε στην εκπομπή Όλα Καλά και στο Μακεδονία TV: «Ωραία, εγώ αυτά τα ακούω σαν χιούμορ, εγώ γιατί πρέπει να ασχοληθώ με αυτά; Αυτά είναι στη φαντασία της. Δεν έχω καμία σχέση μαζί της πλέον και δεν έχω και λόγο να ασχολούμαι. Εγώ κάποια στιγμή την προπόνησα, έτυχε να έχει σχέση με τον γιο μου, από εκεί και πέρα προχωράει μόνη της. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να κοιτάξω εγώ την πλάτη της. Προφανώς εκείνη θέλει να ασχοληθεί γύρω από την οικογένειά μου. Δεν ασχολούμαι μαζί της».
Και η Βασιλική απάντησε στον πρώην προπονητή της μέσω της εκπομπής «όλα καλά»: «Είναι αστείος ο κύριος αυτός! Δεν με αγγίζει τίποτα από τον κύριο αυτόν! Ποιος ήθελε δημοσιότητα που γύριζε από κανάλι σε κανάλι όσο ο Κωνσταντίνος ήταν στο παιχνίδι, το ξέρει όλη η Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ