Ηρθε η υπηρεσία Vodafone Super WiFi: Για να μην ψάχνεις σε ποια ακριβώς γωνιά του σπιτιού πιάνει καλά το Ιντερνετ... - iefimerida.gr

Ηρθε η υπηρεσία Vodafone Super WiFi: Για να μην ψάχνεις σε ποια ακριβώς γωνιά του σπιτιού πιάνει καλά το Ιντερνετ...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρήκες επιτέλους την δουλειά των ονείρων σου και θα μπορείς να την κάνεις από το σπίτι σου μέσω του υπολογιστή σου. Όλα υπέροχα σκέφτεσαι και ετοιμάζεις το νέο σου γραφείο. Στήνεις τον νέο σου υπολογιστή, αγοράζεις τα gadgetάκια που ήθελες πάντα να αποκτήσεις και... ξεκινάς.

Όλα υπέροχα, ξανασκέφτεσαι, αλλά μόλις ανοίγεις τον υπολογιστή, διαπιστώνεις ότι δεν έχεις internet.

Πανικός! Πώς θα δουλέψεις; Η πρώτη σου σκέψη είναι να μεταφέρεις τον υπολογιστή σε άλλο δωμάτιο κοντά στο router μήπως τελικά αυτό είναι το πρόβλημα. Αλλά δεν θα ξεσπιτωθείς κιόλας!

Η λύση είναι μία. Η Vodafone, είναι πάντα δίπλα σου για να σου προσφέρει δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου με λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες.

Μάλιστα, με την υπηρεσία Vodafone Super WiFi, ειδικός της Ομάδας Ιnternet επισκέπτεται το σπίτι σου, διερευνά τις ανάγκες σου και σου εξασφαλίζει δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου με τελευταίας τεχνολογίας λύσεις προσφέροντας παράλληλα και 12μηνη εγγύηση ποιότητας υπηρεσίας.

Ο πανικός όμως επιστρέφει. Πόσο θα χρειαστεί η ομάδα Internet για να σου εξασφαλίσει δυνατό WiFi που θα πιάνει σε κάθε γωνιά του σπιτιού; Μήπως δεν θα μπορέσεις να αρχίσεις άμεσα τη δουλειά σου; Και το σπίτι; Σε τι κατάσταση θα σου το αφήσουν; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Οι επαγγελματίες της ομάδας Internet θα ολοκληρώσουν τη δουλειά τους σύντομα και το WiFi σου θα τρέχει με... χίλια σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Δείτε αναλυτικά τια προσφερόμενα πακέτα για το Vodafone Super WiFi στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr/portal/super-wifi.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vodafone Super WiFi
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ