Νέες καταγγελίες κατά του Στίβεν Σίγκαλ για σεξουαλική παρενόχληση - iefimerida.gr

Νέες καταγγελίες κατά του Στίβεν Σίγκαλ για σεξουαλική παρενόχληση

Ο ηθοποιός και παραγωγός Στίβεν Σίγκαλ (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Στίβεν Σίγκαλ, αυτή τη φορά από την συνάδελφό του Πόρσια Ντε Ρόσι.

Η 44χρονη αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός, το πραγματικό όνομα όνομα της οποίας είναι Αμάντα Λη Ρότζερς, υποστηρίζει ότι ο Σίγκαλ της επιτέθηκε στη διάρκεια μιας οντισιόν για μια ταινία του.

Νέες καταγγελίες κατά του Στίβεν Σίγκαλ για σεξουαλική παρενόχληση  | iefimerida.gr 0

Η Αμερικανο-αυστραλή ηθοποιός Πόρσια ντε Ρόσι

Όπως έγραψε στο Τwitter:

«Η τελική οντισιόν έγινε στο γραφείο του. Καθώς με έβαζε να καθίσω και άνοιγε το φερμουάρ του δερμάτινου παντελονιού του, μου είπε πόσο σημαντικό ήταν να υπάρχει χημεία εκτός οθόνης. Έτρεξα έξω και φώναξα την μάνατζέρ μου. Αυτή, ήρεμη, μου απάντησε: “Λοιπόν, δεν ήξερα αν ήταν ο τύπος σου”».

Νέες καταγγελίες κατά του Στίβεν Σίγκαλ για σεξουαλική παρενόχληση  | iefimerida.gr 1

Ο μάνατζερ του Σίγκαλ είπε ότι ο πελάτης του δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο.

Νέες καταγγελίες κατά του Στίβεν Σίγκαλ για σεξουαλική παρενόχληση  | iefimerida.gr 2

Ο 65χρονος ηθοποιός και παραγωγός, που πήρε τη ρωσική υπηκοότητα από τον Βλαντίμιρ Πούτιν το 2016, είναι γνωστός κυρίως για τους ρόλους του σε φιλμ δράσης, όπως το «Σε κατάσταση πολιορκίας» και το «Σε Επικίνδυνο Έδαφος» τις δεκαετίες του 1980 και 1990.

Η Πόρσια ντε Ρόσι -σύζυγος εδώ και εννέα χρόνια της Έλεν ντε Τζενέρις – είναι η πέμπτη γυναίκα που κατηγορεί τον Σίγκαλ για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση μετά την Τζουλιάνα Μαργκούλις, πρωταγωνίστρια στις τηλεοπτικές σειρές ER και The Good Wife, το μοντέλο Τζένι Μακάρθι και τις ηθοποιούς Λίζα Γκερέρο και Ράε Ντάουν Τσονγκ.

Νέες καταγγελίες κατά του Στίβεν Σίγκαλ για σεξουαλική παρενόχληση  | iefimerida.gr 3

Η ηθοποιός Τζουλιάνα Μαργκούλις

Ο Σίγκαλ είναι ο τελευταίος σταρ του Χόλιγουντ που αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις κατά γυναικών μετά το σκάνδαλο με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Η Πόρσια ντε Ρόσι δεν διευκρίνισε ποια χρονιά έγινε το περιστατικό, ούτε για ποια ταινία ήταν η οντισιόν. Μετά την αποκάλυψη, η σύζυγός της και οικοδέσποινα talk show, Έλεν ντε Τζενέρις έγραψε στο twitter πόσο περήφανη είναι γι' αυτήν.

Νέες καταγγελίες κατά του Στίβεν Σίγκαλ για σεξουαλική παρενόχληση  | iefimerida.gr 4

(Φωτογραφίες: ΑΡ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ