Wet Look στα μαλλιά και το χειμώνα -Γιατί είναι ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις - iefimerida.gr

Wet Look στα μαλλιά και το χειμώνα -Γιατί είναι ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι χθες πιστεύαμε πως το wet look στα μαλλιά είναι ένα χτένισμα αμιγώς καλοκαιρινό.

Όμως ρίχνοντας μια ματιά στις διάφορες εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο, παρατηρούμε πως το επιλέγουν πολύ συχνότερα ακόμα και μέσα στο φθινόπωρο και τον χειμώνα και μας βάζουν σε σκέψεις. Το κατά τα άλλα βρεγμένο από την τελευταία βουτιά στην θάλασσα hairstyle, αλλάζει γίνεται πιο αυστηρό και καθώς πρέπει και ολοκληρώνει κάθε επίσημη εμφάνιση ή party look. Χαρίζει ένα τέλειο gelly γυαλιστερό φινίρισμα στα μαλλιά που είναι τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά.

Ανδρόγυνο και σοφιστικέ είναι ένα στυλ που φέρνει προς τα έξω τα χαρακτηριστικά, τα τονίζει και αναδεικνύει το πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι συνδυάζεται με υπέροχο λαμπερό μακιγιάζ, με έντονα μάτια, nude ζουμερά χείλη, αστραφτερές σκιές και highlighter για εντυπωσιακό αποτέλεσμα που σαγηνεύει.

Διαβάστε πως να πετύχετε το απόλυτο χτένισμα του party στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ hair style wet look μαλλιά ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ