Ο Καρλ Λάγκερφελντ σκίτσαρε τον Γουαϊινστάιν ως γουρούνι [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Καρλ Λάγκερφελντ σκίτσαρε τον Γουαϊινστάιν ως γουρούνι [εικόνα]

Σχολιάζει την επικαιρότητα στην «Frankfurter Allgemeine Zeitung»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ επανέρχεται και σχολιάζει την επικαιρότητα με νέο σκίτσο στο ένθετο μηνιαίο περιοδικό της εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Ο Λάγκερφελντ παίρνει θέση στο σκάνδαλο των ημερών με το απαράμιλλο πνευματώδες χιούμορ του και την προτίμησή του σε λογοπαίγνια σε πολλές γλώσσες, αναφέρει δημοσίευμα του WWD.

Στην τελευταία του γελοιογραφία ο διάσημος σχεδιαστής, επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Chanel, απεικονίζει ως γουρούνι τον 65χρονο κινηματογραφικό μεγιστάνα, Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος κατηγορείται από 40 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση ή βιασμό.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ σκίτσαρε τον Γουαϊινστάιν ως γουρούνι [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Ο τίτλος είναι γραμμένος στα γερμανικά και η μετάφρασή του είναι: «Γνωρίζετε τον Schweinstein?» -- schwein είναι η γερμανική λέξη για τον χοίρο ή γουρούνι.

«Το σκίτσο είναι πιο αιχμηρό από ποτέ» ανέφερε ο Άλφονς Κάιζερ, διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού. Το νέο τεύχος του περιοδικού της γερμανικής εφημερίδας θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ σκίτσαρε τον Γουαϊινστάιν ως γουρούνι [εικόνα]  | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: APImages

«Δεν μου άρεσε ποτέ αυτός ο άνθρωπος» σχολίασε ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Στο μηνιαίο περιοδικό από τότε που άρχισε να κυκλοφορεί, τον Φεβρουάριο του 2013, δημοσιεύονται γελοιογραφίες του Λάγκερφελεντ, κάποιες φορές με πολιτικά θέματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ