Ένταση και μικροεπεισόδια αυτή την ώρα στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Ένταση και μικροεπεισόδια αυτή την ώρα στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση και μικροεπεισόδια πριν από λίγη ώρα στο συλλαλητήριο που πραγματοποιούν Αριστερές Οργανώσεις και Αγανακτισμένοι στην πλατεία Συντάγματος, όταν μια ομάδα νεαρών κουλουλοφόρων άρχισαν να πετούν αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και πραγματοποίησαν και μια προσαγωγή.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του μνημονίου και των νέων μέτρων,συμμετέχουν περίπου 2000 άτομα ενώ έντονη είναι η αστυνομική παρουσία. Κλειστή είναι η Βασιλίσσης Αμαλίας και οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πανεπιστήμιο, και Ευαγγελισμός.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα και στην πλατεία Αριστοτέλους, ενάντια στα νέα μέτρα του μνημονίου και στην τρόικα.

Το συλλαλητήριο οργανώνει η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και συμμετέχουν δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις, κόμματα και φορείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ενώ θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ