Παπασταθόπουλος: «Κατά 90% έχουμε αποκλειστεί...» [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπασταθόπουλος: «Κατά 90% έχουμε αποκλειστεί...» [βίντεο]

Φωτογραφία: Epo.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως η Ελλάδα κατά 90% έχει αποκλειστεί από τα ατομικά λάθη των παικτών, δίχως να ευθύνεται το σύστημα του ομοσπονδιακού προπονητή για το βαρύ 4-1 από τους Κροάτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπασταθόπουλος μετά την ήττα με 4-1 στο Μάξιμιρ από την Κροατία: «Όπως αποδείχθηκε δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Η Κροατία ήταν καλύτερη από εμάς και θέλω να πω ότι είναι η πρώτη φορά στην προκριματική φάση που κάνουμε τόσα λάθη μαζεμένα. Τα γκολ είναι ατομικά λάθη, που δεν τα είχαμε κάνει μέχρι τώρα και τα κάναμε μαζεμένα. Δεν είναι θέμα συστήματος. Ο προπονητής δεν έχει ευθύνη, γιατί αν δούμε τα γκολ που τρώμε και πως τα φάγαμε το τελευταίο που φταίει είναι το σύστημα»

Όσο για τη ρεβάνς ο διεθνής αμυντικός τόνισε: «Την Κυριακή περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Κατά 90% έχουμε χάσει την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να δείξουμε ότι δεν ήμασταν να χάσουμε 4-1, αλλά ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Θα το δούμε σαν να είμαστε 0-0 και θα παίξουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ