ΑΕΚ: Ντεμπούτο για Κονέ, ήττα σε φιλικό από την Τσουκαρίτσκι - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ντεμπούτο για Κονέ, ήττα σε φιλικό από την Τσουκαρίτσκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα για το ντεμπούτο του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ στα Σπάτα.

Παρά την ήττα με 1-0 από την σερβική Τσουκαρίτσκι σε φιλικό αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, στην Ενωση έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι μιας και ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε 70 λεπτά.

Σκόρερ ο Οβούσου στο 44′ με ατομική προσπάθεια και σουτ στη δεξιά γωνία του Τσιντώτα. Από ένα οριζόντιο δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, η ΑΕΚ στο 55′ με απευθείας φάουλ του Αραούχο και η Τσουκαρίτσκι στο 83′ με σουτ του Μπόγιτς.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες (35’ Βινίσιους) Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ροντρίγκες, Κονέ, Βλαχομήτρος, Γιακουμάκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο: Τσιντώτας (84’ Ντούνης) Μπακάκης, Βράνιες (83’ Τσιβελεκίδης) Τσιγκρίνσκι, Βινίσιους, Τζανετόπουλος, Σιμόες (60’ Αντωνίου) Αραούχο, Λιβάια, Κονέ (70’ Σταμούλης) Γιακουμάκης (65’ Μπάμπης)

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Μπέλιτς, Κοπίτοβιτς, Πούσκαριτς, Λάγκατορ, Κάγεβιτς, Πέταρ Γιοβάνοβιτς, Οβούσου, Σάσα Γιοβάνοβιτς, Μιλόγεβιτς, Μπασάνοβιτς, Μπόγιτς
Στο δεύτερο ημίχρονο: Μπέλιτς (59’ Πέτροβιτς) Πέταρ Γιοβάνοβιτς, Πούσκαριτς, Κοπίτοβιτς, Μπασάνοβιτς, Λάγκατορ (65’ Τσερνομάρκοβιτς) Μιλόγεβιτς, Οβούσου (70’ Ντόκιτς) Αντάμοβιτς, Ζόριτς, Κάγεβιτς

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Γκάμαρης, με βοηθούς τον Παναγιώτη Κορτέση και τη Μαρία Δέτση και τέταρτο τον Χαράλαμπο Τσουκαλά, όλοι από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ τσουκαριτσκι Κονέ φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ