Βρετανίδα πρέσβης στην Αθήνα: Είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από την απόφαση να δοθεί άδεια σε τρομοκράτη - iefimerida.gr

Βρετανίδα πρέσβης στην Αθήνα: Είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από την απόφαση να δοθεί άδεια σε τρομοκράτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εντονότατη αντίδραση της Βρετανίδας πρέσβη Κέιτ Σμιθ προκάλεσε η διήμερη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα, που πέρασε σήμερα το πρωί τις πόρτες της φυλακής Κορυδαλλού.

«Σεβόμαστε την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όμως, είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από την απόφαση να δοθεί άδεια από τη φυλακή σε έναν τρομοκράτη δολοφόνο και συμμεριζόμαστε τον πόνο που προκαλεί η απόφαση αυτή στις οικογένειες των θυμάτων» έγραψε στο Twitter η κ. Σμίθ.

Το tweet της συνοδεύεται από πλακέτα για τον στρατιωτικό ακόλουθο Στίβεν Σόντερς, που δολοφονήθηκε από την 17 Νοέμβρη.

Σεβόμαστε την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όμως, είμαστε βαθύτατα απογοητεύμενοι από την απόφαση να δοθεί άδεια από τη φυλακή σε έναν τρομοκράτη δολοφόνο και συμμεριζόμαστε τον πόνο που προκαλεί η απόφαση αυτή στις οικογένειες των θυμάτων. pic.twitter.com/QOVIRQCjQP

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα νωρίτερα, και ο Αμερικανός πρέσβης είχε εκφράσει την δυσφορία του μέσω του Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ