ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η ΕΕ μόλις άνοιξε 300 θέσεις εργασίας σε Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο -Πού θα κάνετε αίτηση

shutterstock
shutterstock

Αναζητάτε μια διαφορετική σταδιοδρομία γραμματειακών καθηκόντων; Τα όργανα της ΕΕ προσλαμβάνουν γραμματείς και βοηθούς γραφείου υψηλών προσόντων για να καλύψουν πάνω από 300 θέσεις στις Βρυξέλλες ή στο Λουξεμβούργο.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα δυναμικό και πολυγλωσσικό περιβάλλον, σε υπηρεσίες των ευρωπαϊκών οργάνων, όπου σας παρέχονται πολυάριθμες δυνατότητες να βελτιώσετε και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας.

Αν θεωρείτε ότι έχετε το απαιτούμενο προφίλ για να εργάζεστε είτε αυτόνομα είτε ως μέρος μιας ομάδας διεκπεραιώνοντας ποικίλα καθήκοντα, όπως, γενικής διοίκησης, επικοινωνίας ή οικονομικής διαχείρισης, τότε ίσως αυτή είναι η ευκαιρία σας! Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκινά στις 9 Νοεμβρίου 2017.

Η διαδικασία επιλογής είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και δεν αρκεί να επιτύχετε την ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία στις δοκιμασίες...

Δείτε όλες τις πλροφορίες για τις 300 θέσεις εργασίας στην Ε.Ε. στο Bovary.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.