Renault: Νέες μειωμένες τιμές για τα Megane και Kadjar, με όφελος ως 4.910 ευρώ - iefimerida.gr

Renault: Νέες μειωμένες τιμές για τα Megane και Kadjar, με όφελος ως 4.910 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Renault Megane & Kadjar, είναι πλέον διαθέσιμα από την επίσημη αντιπροσωπεία της γαλλικής εταιρείας στη χώρα μας, την Teoren Motors, με νέες, μειωμένες τιμές που εξασφαλίζουν όφελος έως και 4.910 ευρώ.

Έτσι οι αρχικές τιμές πώλησής τους διαμορφώνονται στις 16.390 ευρώ για το Megane και στις 19.490 ευρώ για το Kadjar. Ταυτόχρονα με τις νέες μειωμένες τιμές των δύο μοντέλων, η Teoren Motors, για περιορισμένο αριθμό Megane και Kadjar, προσφέρει και τη δυνατότητα χρηματοδότησης με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από μόλις 3,9%.

Εκπροσωπώντας τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault, τα νέα Megane και Kadjar ξεχωρίζουν για τον δυναμικό χαρακτήρα, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και οδηγικής απόλαυσης, καθώς και το πλήθος συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούν. Παράλληλα χάρη στους αποδοτικούς turbo κινητήρες βενζίνης και diesel της Renault πετυχαίνουν να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα Megane και Kadjar, όσο και για το σύνολο της γκάμας Renault -για την οποία επίσης ισχύουν ειδικές προσφορές- το αγοραστικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων Renault (www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html).

Renault: Νέες μειωμένες τιμές για τα Megane και Kadjar, με όφελος ως 4.910 ευρώ | iefimerida.gr 0
Renault: Νέες μειωμένες τιμές για τα Megane και Kadjar, με όφελος ως 4.910 ευρώ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Renault μειωμένες τιμές megane Kadjar
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ