Πρόσθετες επιχορηγήσεις 200.000 ευρώ στους δήμους Σαμοθράκης και Ωρωπού - iefimerida.gr

Πρόσθετες επιχορηγήσεις 200.000 ευρώ στους δήμους Σαμοθράκης και Ωρωπού

Εικόνα από τις πρόσφατες καταστροφές στη Σαμοθράκη. Φωτoγραφία: e-evros.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσθετες επιχορηγήσεις, ύψους 200.000 ευρώ, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών για τους δήμους Σαμοθράκης και Ωρωπού, ανεβάζοντας σε 1,1 εκατ. ευρώ το ύψους των οικονομικών ενισχύσεων προς τους δύο δήμους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες.

Σε ό,τι αφορά τον δήμο Σαμοθράκης, ο υπουργός Εσωτερικών ενέκρινε πρόσθετη επιχορήγηση 150.000 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό που έχει αποδοθεί στο Δήμο Σαμοθράκης, προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης (που προκλήθηκαν από την πρόσφατη πλημμύρα που έπληξε το νησί) στις 600.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον δήμο Ωρωπού, με την επιπρόσθετη επιχορήγηση ύψους 50.000 ευρώ, το συνολικό ποσό που έχει αποδοθεί στο Δήμο Ωρωπού, προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες στην ύδρευση αλλά και στις υποδομές του δήμου (που προκλήθηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική) ανέρχεται σε 510.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ