Κέρκυρα: Αναστολή της απεργίας των ναυτεργατών- Δεμένα τα πλοία μέχρι τις 06:00 - iefimerida.gr

Κέρκυρα: Αναστολή της απεργίας των ναυτεργατών- Δεμένα τα πλοία μέχρι τις 06:00

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναστολή της κινητοποίησης των ναυτεργατών Κέρκυρας, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιου του Σωματείου των Ναυτεργατών του νησιού, έπειτα από τη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσής του σήμερα, νωρίς το μεσημέρι.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας «'Αγιος Σπυρίδων», Χρήστος Βιτουλαδίτης, η απεργία πρόκειται να ανασταλεί έως το πέρας των διαπραγματεύσεων για τη συλλογική σύμβαση των πληρωμάτων πορθμείων εσωτερικού (η διαπραγμάτευση θα πραγματοποιηθεί, εκ νέου, αύριο το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΝΟ με την Ένωση Πορθμείων).

Πάντως μέχρι και αύριο στις 6.00 το πρωί, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που ξεκίνησε σήμερα το πρωί και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ