Aπεργία στα τελωνεία Προμαχώνα, Ευζώνων, Δοϊράνης- Ομαλή η κίνηση των οχημάτων - iefimerida.gr

Aπεργία στα τελωνεία Προμαχώνα, Ευζώνων, Δοϊράνης- Ομαλή η κίνηση των οχημάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιείται μέχρι στιγμής η κίνηση των οχημάτων στα τελωνεία Ευζώνων, Δοϊράνης και Προμαχώνα, παρά την 24ωρη πανελλαδική απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων.

Στο τελωνείο των Ευζώνων, όπου η απεργία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6.00 τα ξημερώματα, η κίνηση των πεζών γίνεται κανονικά, όπως και των φορτηγών που μεταφέρουν ευπαθή και ιατρικά προϊόντα. Παράλληλα, κάθε μία ώρα επιτρέπεται η διέλευση όλων των οχημάτων για 10 λεπτά, με αποτέλεσμα να μην έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές αναμονής. Στον συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης ο αριθμός των διελεύσεων είναι ούτως ή άλλως περιορισμένος, οπότε δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Στον Προμαχώνα, τέλος, το τελωνείο λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λόγω του ότι η Βουλγαρία είναι κράτος-μέλος της ΕΕ και άρα οι διατυπώσεις και οι έλεγχοι ακολουθούν συγκεκριμένη, απλούστερη διαδικασία, επίσης δεν καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, voria.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ