Σάλος με την Τζέσικα Σίμπσον -Την κατηγορούν ότι έβαψε τα μαλλιά της 5χρονης κόρης της [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος με την Τζέσικα Σίμπσον -Την κατηγορούν ότι έβαψε τα μαλλιά της 5χρονης κόρης της [εικόνες]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια οικογενειακή φωτογραφία της Τζέσικα Σίμπσον που αναρτήθηκε στο Instagram από την ίδια προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων για τον ρόλο της ως σωστή μητέρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από λίγες μέρες θέλησε να ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από τον εορτασμό του Ηalloween, αλλά δεν περίμενε ποτέ αυτό που θα επακολουθούσε.

Στη φωτογραφία η 5χρονη κόρη της, Μάξγουελ Ντρου, έχει τα μαλλιά της καστανά, ενώ κανονικά είναι ένα κατάξανθο κοριτσάκι.

Οι followers της Τζέσικα Σίμπσον το παρατήρησαν αυτό και έγιναν έξαλλοι με το γεγονός ότι έβαψε τα μαλλιά της 5χρονης κόρης της.

Τα αρνητικά σχόλια ήταν πάρα πολλά, με τα περισσότερα να κάνουν λόγο πως μια σωστή μητέρα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο σε ένα τόσο μικρό παιδί.

Δείτε τις φωτογραφίες της 5χρονης κόρης της Τζέσικα Σίμπσον στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ