Ινδία: 16χρονος μαθητής έκοψε τον λαιμό 7χρονου για να μη δώσει διαγώνισμα - iefimerida.gr

Ινδία: 16χρονος μαθητής έκοψε τον λαιμό 7χρονου για να μη δώσει διαγώνισμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Ινδία όπου ένας έφηβος έκοψε το λαιμό ενός επτάχρονου συμμαθητή του στο ίδιο σχολείο, με την ελπίδα ότι λόγω του θανάτου δεν θα διεξάγονταν οι εξετάσεις που έπρεπε να δώσει.

Η δολοφονία έγινε το Σεπτέμβριο σε ιδιωτικό σχολείο στο Νέο Δελχί και η Αστυνομία συνέλαβε το 16χρονο δράστη την Τετάρτη (8/11).

Ινδία: 16χρονος μαθητής έκοψε τον λαιμό 7χρονου για να μη δώσει διαγώνισμα | iefimerida.gr 0


Ο 6χρονος δολοφονημένος Pradyuman Thakur

Πρώτος ύποπτος θεωρούνταν ένας οδηγός λεωφορείου, με τις αρχές να τον κατηγορούν ότι σκότωσε τον 7χρονο όσο προσπαθούσε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Πλέον, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν στοιχεία για την ενοχή του εφήβου και ο εκπρόσωπος των ανακριτικών αρχών δήλωσε πως: «Ο δράστης ήταν κακός μαθητής και στόχος του ήταν η αναβολή ενός διαγωνίσματος που έπρεπε να συμμετάσχει ενώ επίσης ήθελε να ακυρώσει με αυτό τον τρόπο και την προγραμματισμένη συνάντηση καθηγητών και γονέων στο σχολείο. Στην ανάκριση ομολόγησε τα πάντα».

Ινδία: 16χρονος μαθητής έκοψε τον λαιμό 7χρονου για να μη δώσει διαγώνισμα | iefimerida.gr 1


Ο 16χρονος δράστης

Μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του ο έφηβος θα βρίσκεται σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων, ενώ επίσης και ο οδηγός του λεωφορείου θα μείνει υπό κράτηση ώσπου να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να «πέσουν» οι όποιες υποψίες υπάρχουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ