Nomads: Με μαύρες μπλούζες Μαυρίδης και Αναδιώτης -Τι συμβαίνει - iefimerida.gr

Nomads: Με μαύρες μπλούζες Μαυρίδης και Αναδιώτης -Τι συμβαίνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιώργος Μαυρίδης και Νίκος Αναδιώτης εμφανίστηκαν στην παραλία του Nomads με μαύρες αντί για κόκκινες μπλούζες, προκαλώντας ερωτήματα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τους παίκτες για τη διαφοροποίηση αυτή. Μάλιστα, δεν δίστασε να ρωτήσει ευθέως αν απλά έτυχε ή αν φοράνε μαύρα και όχι κόκκινα γιατί νιώθουν εκτός ομάδας και μακριά από τους άλλους συμπαίκτες τους.

«Γιώργο, εσύ με τον Νίκο είναι σαν να είστε στην ομάδα των Μαύρων. Έχει να κάνει με το πλύσιμο των ρούχων ή με το πλύσιμο των σχέσεων;», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο tattoo artist είπε πως τα άλλα ρούχα τους ήταν για πλύσιμο και γι αυτό βάλανε μαύρες μπλούζες. Ωστόσο, δεν αρνήθηκε το σκεπτικό του παρουσιαστή.

«Πάμε για πλύσιμο τα ρούχα μας, μας μένουν αυτά και φοράμε αυτά. Γρηγόρη, όλα τα παιδιά φορούν αυτά που τους βολεύουν. Κι εμείς φοράμε αυτά που μας βοηθούν και μας βολεύουν. Είσαι εσύ υπεύθυνος γι’ αυτό που καταλαβαίνεις, όχι εγώ», ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στα επεισόδια του Nomads, βέβαια, βλέπουμε πως Μαυρίδης και Αναδιώτης είναι λίγο μακριά από τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Γιώργος Μαυρίδης Νίκος Αναδιώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ