Νωρίτερα στολίζουν φέτος στο Ηράκλειο -Πότε θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Νωρίτερα στολίζουν φέτος στο Ηράκλειο -Πότε θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο [εικόνες]

Φωτογραφία: ekriti.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο νωρίς από ποτέ θα ανάψει φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ στα τοπικό ραδιόφωνο της Κρήτης η επίσημη φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί σην Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, μαζί με ένα πρόγραμμα έκπληξη που ήδη επιμελούνται οι ειδικοί.

Για τις υπόλοιπες ημέρες έχει ήδη δρομολογηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που θα κορυφωθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων.

«Φέτος το εορταστικό χωριό του Δήμου Ηρακλείου, θα είναι ανοικτά 37 μέρες, από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 7 Ιανουαρίου 2018» σημείωσε ο κ. Τσαγκαράκης, σημειώνοντας παράλληλα πως φέτος θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους ειδικά σχεδιασμένες και πρωτότυπες εκπλήξεις!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο φέτος θα είναι μεγαλύτερο σε έκταση, θα έχει 70 σπιτάκια, θα έχει πολλές αισθητικές αλλαγές, συγκινητικές εκπλήξεις και θα αποτελέσει πόλο χαράς και ψυχαγωγίας για μικρούς, μεγάλους, επισκέπτες, χειμερινούς τουρίστες αλλά και επιχειρηματίες.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ