ΕΛ.ΑΣ.: Ο δολοφόνος έκαψε την τσάντα της Δώρας, γι' αυτό δεν βρέθηκε ποτέ - iefimerida.gr

ΕΛ.ΑΣ.: Ο δολοφόνος έκαψε την τσάντα της Δώρας, γι' αυτό δεν βρέθηκε ποτέ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δύο χαρτοπετσέτες που ήταν εμποτισμένες με αίμα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη και οι οποίες ήταν κοντά στο σημείο της δολοφονίας, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, βρέθηκε το βιολογικό υλικό του δράστη, που κατακρεούργησε την 32χρονη εφοριακό.

Αυτό τονίστηκε, μεταξύ άλλων, από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης από τον 58χρονο, ενώ σημειώθηκε ότι ο δράστης, που είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, είχε συλληφθεί και φυλακισθεί τον Ιούνιο του 2011 για κατοχή 37,5 κιλά χασίς και αποφυλακίστηκε τον Μάιο του 2017.

Ο δράστης, που είναι τοξικομανής, φεύγοντας από το κοιμητήριο πήδηξε από τη μάντρα, πέταξε το μαχαίρι και τη ματωμένη του μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της δολοφονίας, καθώς και την τσάντα του θύματος, για την οποία επέστρεψε αργότερα και την έκαψε.

Στη συνέχεια ο 58χρονος πήγε στην περιοχή της Ομόνοιας για να πουλήσει το κινητό τηλέφωνο, έναντι 20 ευρώ, της άτυχης γυναίκας, όπου εντοπίστηκε και το στίγμα του.

Η εικόνα του δράστη έχει καταγραφεί από βιντεοκάμερα του καταστήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δωρα ζεμπερη δολοφόνος τοξικομανής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ