«Αρνητικός» σε αλκόολ και ναρκωτικά ο καπετάνιος του Costa Concordia - iefimerida.gr

«Αρνητικός» σε αλκόολ και ναρκωτικά ο καπετάνιος του Costa Concordia

Αρνητικά τα τεστ του καπετάνιου του Costa Concordia για αλκοόλ και ναρκωτικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia για να διαπιστωθεί αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, σύμφωνα με τους δικηγορους του, κάτι το οποίο, όμως, αμφισβειτεί ευθέως η πλευρά των επιβατών.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των επιβατών χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων «αναξιόπιστα». Η ομάδα καταναλωτών Κόντακονς, η οποία εκπροσωπεί τους επιβάτες και μέλη της οποίας ήταν παρόντα κατά τη διενέργεια των τεστ, θεωρεί ότι τα αποτελέσματα δεν είναι ορθά. Και αυτό γιατί ο ίδιος ο καπετάνιος Φραντσέσκο Σκετίνο είχε αναφέρει ότι πήρε ηρεμιστικά χάπια πριν το δυστύχημα, κάτι το οποίο όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα τεστ που διενεργήθηκαν.

Αυτό το οποίο έδειξαν οι εξετάσεις και προκαλεί ερωτηματικά, είναι ίχνη κοκαΐνης στα μαλλιά του Φραντσέσκο Σκετίνο, κάτι που ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει.

Από την πλευρά των επιστημόνων που διενήργησαν τα τεστ και συγκεκριμένα ο αρμόδιος ειδικός Μαρτσέλο Τσιαρότι, δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ότι τα αποτελέσματα ήταν σαφή και ότι θα τα παραδώσει στους εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ