Το φυλαχτό που χάρισε ο Βαλάσης στην Πηλιάκη και οι αντιδράσεις στο Facebook

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το φυλαχτό που έδωσε στην Όλγα Πηλιάκη ένας πρώην παίκτης του Survivor, ο Ηλίας Βαλάσης, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να πάρει θέση.

Χθες, στο Nomads ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους παίκτες της ομάδας των Ωκεανών, έναν προς έναν, αν έχουν πάρει μαζί τους από την Ελλάδα κάποιο φυλαχτό και ποιος τους το έδωσε.

Όταν ήρθε η σειρά της Όλγας Πηλιάκη, αυτή του απάντησε πως πριν φύγει για τα γυρίσματα του παιχνιδιού στις Φιλιππίνες, της είχε δώσει ένα φυλαχτό ο Ηλίας Βαλάσης, που ήταν παίκτης στο πρώτο Survivor και μάλιστα τον ήξερε ο Αρναούτογλου.
«Μου το έδωσε ένας φίλος, τυχαίνει να τον γνωρίζεις. Είναι ο Ηλίας Βαλάσης. Το φυλαχτό είναι από το Άγιο Όρος» δήλωσε η Όλγα Πηλιάκη, συμπληρώνοντας: «Μου το έφερε για να το έχω μαζί μου και να με φυλάει και τον ευχαριστώ πολύ».

Φαίνεται όμως πως η αποκάλυψη της Όλγας προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς που έσπευσαν να ρωτήσουν τον Ηλία για ποιον λόγο έδωσε ένα φυλαχτό στη γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να απαντήσει μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Ο παίκτης του πρώτου Survivor, Ηλίας Βαλάσης. Φωτογραφία: facebook

Όπως έγραψε: «Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα inbox, (ούτε στην γιορτή μου δεν στείλατε τόσα) για ποιο λόγο έδωσα το φυλαχτό μου στην γυναίκα του Χανταμπάκη κ μάλιστα οι περισσότεροι γράψατε γιατί το έδωσες σ αυτήν.. '' Αυτή'' λοιπόν λέγεται Όλγα Πηλιάκη, την γνωρίζω από 14 χρόνων κοριτσάκι, αυτή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτή είναι ολυμπιονίκης κ για εμένα προσωπικά αυτή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Επίσης μια σπουδαία μάνα 2 παιδιών που έχει με τον Στέλιο μια υπέροχη οικογένεια. Της έδωσα το φυλαχτό γιατί φεύγοντας από εδώ δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τα αγωνίσματα κ την επιβίωση αλλά κ ένα σύμπαν ολόκληρο που είναι απέναντι της γεμάτο προκαταλήψεις κ στερεότυπα. Κ αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει το δικαίωμα η Όλγα δεν έχει δώσει κανένα, το ακριβώς αντίθετο. Ας είμαστε δίκαιοι!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολγα Πηλιάκη Ηλίας Βαλάσης nomads

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ