Το φυλαχτό που χάρισε ο Βαλάσης στην Πηλιάκη και οι αντιδράσεις στο Facebook - iefimerida.gr

Το φυλαχτό που χάρισε ο Βαλάσης στην Πηλιάκη και οι αντιδράσεις στο Facebook

Η παίκτρια της ομάδας των Ωκεανών Όλγα Πηλιάκη. Φωτογραφία: nomadsGr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το φυλαχτό που έδωσε στην Όλγα Πηλιάκη ένας πρώην παίκτης του Survivor, ο Ηλίας Βαλάσης, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να πάρει θέση.

Το φυλαχτό που χάρισε ο Βαλάσης στην Πηλιάκη και οι αντιδράσεις στο Facebook | iefimerida.gr 0

Χθες, στο Nomads ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους παίκτες της ομάδας των Ωκεανών, έναν προς έναν, αν έχουν πάρει μαζί τους από την Ελλάδα κάποιο φυλαχτό και ποιος τους το έδωσε.

Όταν ήρθε η σειρά της Όλγας Πηλιάκη, αυτή του απάντησε πως πριν φύγει για τα γυρίσματα του παιχνιδιού στις Φιλιππίνες, της είχε δώσει ένα φυλαχτό ο Ηλίας Βαλάσης, που ήταν παίκτης στο πρώτο Survivor και μάλιστα τον ήξερε ο Αρναούτογλου.
«Μου το έδωσε ένας φίλος, τυχαίνει να τον γνωρίζεις. Είναι ο Ηλίας Βαλάσης. Το φυλαχτό είναι από το Άγιο Όρος» δήλωσε η Όλγα Πηλιάκη, συμπληρώνοντας: «Μου το έφερε για να το έχω μαζί μου και να με φυλάει και τον ευχαριστώ πολύ».

Φαίνεται όμως πως η αποκάλυψη της Όλγας προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς που έσπευσαν να ρωτήσουν τον Ηλία για ποιον λόγο έδωσε ένα φυλαχτό στη γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να απαντήσει μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Ο παίκτης του πρώτου Survivor, Ηλίας Βαλάσης. Φωτογραφία: facebook

Όπως έγραψε: «Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα inbox, (ούτε στην γιορτή μου δεν στείλατε τόσα) για ποιο λόγο έδωσα το φυλαχτό μου στην γυναίκα του Χανταμπάκη κ μάλιστα οι περισσότεροι γράψατε γιατί το έδωσες σ αυτήν.. '' Αυτή'' λοιπόν λέγεται Όλγα Πηλιάκη, την γνωρίζω από 14 χρόνων κοριτσάκι, αυτή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτή είναι ολυμπιονίκης κ για εμένα προσωπικά αυτή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Επίσης μια σπουδαία μάνα 2 παιδιών που έχει με τον Στέλιο μια υπέροχη οικογένεια. Της έδωσα το φυλαχτό γιατί φεύγοντας από εδώ δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τα αγωνίσματα κ την επιβίωση αλλά κ ένα σύμπαν ολόκληρο που είναι απέναντι της γεμάτο προκαταλήψεις κ στερεότυπα. Κ αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει το δικαίωμα η Όλγα δεν έχει δώσει κανένα, το ακριβώς αντίθετο. Ας είμαστε δίκαιοι!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολγα Πηλιάκη Ηλίας Βαλάσης nomads
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ