Σοκ: Δολοφόνησε τη Δώρα, πούλησε το κινητό της για να αγοράσει ναρκωτικά και πήγε για ύπνο - iefimerida.gr

Σοκ: Δολοφόνησε τη Δώρα, πούλησε το κινητό της για να αγοράσει ναρκωτικά και πήγε για ύπνο

Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν τα όσα έχει πει στην κατάθεσή του ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη.

Ο 58χρονος τοξικομανής είπε πως αφού δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό, στη συνέχεια πέταξε την μπλούζα του και το μαχαίρι με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της κοπέλας σε έναν κάδο απορριμάτων.

Στη συνέχεια πήρε το λεωφορείο και πήγε στο Πολυτεχνείο. Από εκεί με τα πόδια έφτασε στην Ομόνοια και τις πιάτσες της αγοραπωλησίας κλεμμένων κινητών. Πούλησε το smartphone της Δώρας Ζέμπερη για μόλις 20 ευρώ και στη συνέχεια πήγε να αγοράσει τη δόση του. Αφού πήρε τα ναρκωτικά, έφυγε για το σπίτι του. Εκανε χρήση των ουσιών που είχε αγοράσει και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη σύχναζε σε νεκροταφεία προκειμένου να κλέβει μανουάλια, καντήλια και φανοστάτες. Στη συνέχεια τα πωλούσε για χαλκό προκειμένου να μπορεί να αγοράζει τη δόση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ