Σόιμπλε: «Μάλλον ο Κάρολος Παπούλιας παράκουσε...» - iefimerida.gr

Σόιμπλε: «Μάλλον ο Κάρολος Παπούλιας παράκουσε...»

Σόιμπλε: : «Μάλλον ο Κάρολος Παπούλιας παράκουσε...»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ελαφρά ειρωνικό τρόπο απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος υποστήριξε ότι ο Έλληνας Πρόεδρος μάλλον...παράκουσε!

«Δεν ξέρω κανέναν κ. Σόιμπλε που θα έκανε τέτοιο πράγμα (σσ: να λοιδωρεί την Ελλάδα). 'Ισως ο Έλληνας Πρόεδρος να παράκουσε κάτι» σημεισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας λέει χαρακτηριστικά «συμπονώ τους Έλληνες πολίτες. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων πλήττονται από τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας- και αφήστε με να εκφράσω ακόμη μία φορά τη μεγάλη εκτίμηση που τούς έχω- δεν έχει σχέση με τη βραδύτητα των μεταρρυθμίσεων, την απώλεια της ανταγωνιστικότητας ή την αναποτελεσματική χρήση των προϋπολογισμών κατά το παρελθόν»

Στο ζήτημα της μείωσης των μισθών, σημείωσε ότι «τι πρέπει να πούμε στους ανθρώπους των χωρών της ανατολικής Ευρώπης ή των χωρών της Βαλτικής, όπου ο κατώτατος μισθός είναι ακόμη χαμηλότερος αλλά θα συμβάλουν στη βοήθεια προς την Ελλάδα;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ