Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του δίπλα στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Υβ Σεν Λοράν και τον εραστή του, Πιερ Μπερζέ, παραχώρησε ο σοφέρ τους, Φαμπρίς Τομά.

Ο Τομά εξήγησε πώς διαδέχτηκε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης εραστής τους, στη θέση του οδηγού του θρυλικού μόδιστρου από το 1982 ως το 1989.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ανάμεσα στις πολλές λεπτομέρειες που έδωσε για την ερωτική ζωή του Υβ Σεν Λοράν, ανέφερε πως απαραίτητος όρος για την πρόσληψή του ήταν να συμμετάσχει σε όργια και να γίνει το ερωτικό παιχνίδι των Πιερ Μπερζέ και Υβ Σεν Λοράν. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ίδιος ο Πιερ Μπερζέ «δοκίμαζε» τους εραστές του Υβ Σεν Λοράν, ο οποίος έπασχε από μελαγχολία. Ο Τομά μιλά αναλυτικά για τους δύο άντρες, τους οποίους περιγράφει ως «δύο μεγάλες προσωπικότητες, δύο εμβληματικούς ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα δύο όντα πολύ άρρωστα σεξουαλικά».

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ο Φαμπρίς Τομά, συγγραφέας του βιβλίου «Ο Saint Laurent και εγώ, μία πολύ προσωπική ιστορία», το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου 2017, περιγράφει τον σχεδιαστή και τον εραστή του ως δύο ανθρώπους εξαρτημένους από τα σεξουαλικά όργια. Σύμφωνα με τον Τομά, ο Πιερ Μπερζέ μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Υβ Σεν Λορέν ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 2


«Με τον Πιερ Μπερζέ ήμουν ο μαστιγωμένος. Και για τον Υβ Σεν Λοράν ήμουν ο μαστιγωτής», δήλωσε ο Τομά στην εκπομπή LCN που μεταδόθηκε στον Καναδά.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 3


«Εμείς στην επιχείρηση -και λέω εμείς γιατί ήμασταν πολλοί στην ίδια περίπτωση- το ονομάζαμε αυτό "το παιχνιδάκι". Ο Πιερ Μπερζέ λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία. Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου», πρόσθεσε.
Ας σημειωθεί ότι ο Υβ Σεν Λορέν και ο Πιερ Μπερζέ πέθαναν τον Ιούνιο του 2008 και τον Σεπτέμβριο του 2017, αντίστοιχα.

Η περιπέτεια με τα πολύτιμα σκίτσα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φαμπρίς Τομά απασχολεί την επικαιρότητα. Το 2015 ο Πιερ Μπερζέ τον έσυρε στα δικαστήρια κατηγορώντας τον ότι τα 400 περίπου σκίτσα και φωτογραφίες του Υβ Σεν Λοράν που είχε στην κατοχή του ήταν κλεμμένα.
Ο Φαμπρίς Τομά, ο οποίος ανακρίθηκε από δικαστή, βεβαίωσε ότι τα έργα ήταν δώρο από τον μεγάλο σχεδιαστή, μεταξύ 1990 και 1992, και δήλωσε «έκπληκτος» για τις δικαστικές περιπέτειες.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 4


«Ο,τι κι αν λέει ο κ. Τομά, ακόμη κι αν ο Υβ του έδινε πολλά πράγματα, δεν θα μπορούσε να του είχε δώσει όλα αυτά τα σκίτσα και σχέδια που λέει ότι του χάρισε», είχε πει από την πλευρά του ο Πιερ Μπερζέ.

Ο πρώην οδηγός και εραστής, ο οποίος μοιράστηκε τη ζωή του Υβ Σεν Λοράν για δύο χρόνια, επέμενε ότι ο σχεδιαστής τού χάρισε 371 σκίτσα καθώς και «κολάζ και φωτογραφίες δικές του», ενώ τα περισσότερα έργα έχουν και αφιέρωση με τις λέξεις «Στον Φαμπρίς» ή «Στον Φαμπρίς, τον έρωτά μου».

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Σήμερα ο Φαμπρίς Τομά ζει στον Καναδά και εργάζεται ως ξυλουργός. Το 2013 είχε μιλήσει στο περιοδικό Vanity Fair και είχε αποκαλύψει ότι είχε εμπιστευθεί τα πολύτιμα σκίτσα και φωτογραφίες του Υβ Σεν Λοράν σε έναν Γερμανό επιχειρηματία, τον Lothar Gallinat, και του είχε δώσει εντολή να τα πουλήσει στην καλύτερη τιμή.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Στη συνέχεια, όμως, ο ίδιος είχε υπογράψει σύμφωνο με Ελβετό δικηγόρο και δεν απαίτησε ποτέ χρήματα για τα σκίτσα. «Κάθε φορά που γινόταν προσπάθεια να πουληθούν, μπλόκαρε την διαδικασία ο Πιερ Μπερζέ, λέγοντας ότι αυτά τα σκίτσα είναι κλεμμένα» δήλωσε ο Τομά.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Περίληψη για το συναρπαστικό βιβλίο του Φαμπρίς Τομά:


«Μεταξύ 1990 και 1993, ο Φαμπρίς Τομά έζησε με τον Υβ Σεν Λοράν, ως σύντροφος και εραστής. Εκείνη την εποχή ο Υβ Σεν Λοράν είχε χωρίσει με τον Πιέρ Μπερζέ, έβγαινε από θεραπεία αποτοξίνωσης και ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή του.
Το 1990, ο Σεν Λοράν ήταν 54 ετών και ο Φαμπρίς Τομά 29 ετών. Εργαζόμενος στην εταιρεία YSL από το 1982 και εραστής του Πιέρ Μπερζέ, ο Φαμπρίς Τομά δέχεται εντολή από τον Πιέρ Μπερζέ να ζήσει με τον σχεδιαστή ώστε να τον στηρίξει στη ζωή του για να συνεχίσει να δημιουργεί.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες] | iefimerida.gr 9


Αυτό το βιβλίο είναι η μαρτυρία ενός ανθρώπου παίκτη αλλά και παιχνιδιού μαζί δυνάμεων που τον ξεπερνούν. Φαντάζεται ότι τις ελέγχει αλλά συνήθως τον ελέγχουν. Η αφήγηση του βιβλίου καλύπτει περίοδο 12 ετών και επικεντρώνεται κυρίως στην κοινή του ζωή με τον Υβ Σεν Λοράν, από το 1990 ως το 1993, αλλά γυρίζει με flash-back και στη ζωή του ως εργαζόμενος στην υπηρεσία του Πιέρ Μπερζέ, μεταξύ 1982 και 1989.
Ο Φαμπρίς Τομά έζησε μια δύσκολη παιδική ηλικία, εξαιρετικά ταραχώδη και είχε έναν και μοναδικό στόχο: την επιβίωσή του και την ανάγκη να πιστεύει στο καλό αστέρι του. Σοφέρ του Πιέρ Μπερζέ στη δεκαετία του 1980 έγινε στη συνέχεια έμπιστος και εραστής του Υβ Σεν Λοράν επί τρία σχεδόν χρόνια.
Ο Τομά έζησε την υπόλοιπη ζωή του ως ωρολογοποιός, συντηρητής και αντικέρ. Από το 2010 ζει στον Κεμπέκ του Καναδά όπου εργάζεται ως συντηρητής σπιτιών του 19ου αιώνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σοκάρουν σοφέρ Υβ Σεν Λοράν εραστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ