Θεοδωράκης: Αποτυχία αν η συμμετοχή στις εκλογές της Κεντροαριστεράς δεν φτάσει τις 200.000 - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Αποτυχία αν η συμμετοχή στις εκλογές της Κεντροαριστεράς δεν φτάσει τις 200.000

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: INTIME NEWS /ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συμμετοχή στις εκλογές για την ηγεσία της κεντροαριστεράς θα πρέπει να φτάσει τις 200.000, διαφορετικά θα πρόκειται για αποτυχία.

Αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την προεδρία νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης τονίζοντας ότι το ζητούμενο είναι «να ενωθούμε για να πολλαπλασιαστούμε», όχι να ενωθούμε για «να σώσουμε τις καρέκλες μας».

Παράλληλα τόνισε ότι ακόμα και αν η συμμετοχή είναι της τάξης των 150.000 και κερδίσει ο ίδιος την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, θα το θεωρήσει αποτυχία.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο δηλώνοντας ότι θα καταθέσει αγωγή και μήνυση, ζητώντας χρηματική αποζημίωση περίπου 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου τον οποίο έχει κατηγορήσει για συκοφαντική δυσφήμιση εγείρει σοβαρά ερωτήματα για το τι κάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης στον ελεύθερο χρόνο τους. Συνεχίζοντας στο ίδιο ζήτημα ζήτησε από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Με αυτό το σχήμα που έχει και λίγο ακροδεξιά […] δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα, με αφορμή την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, και ζήτησε την παραίτησή του. Όπως είπε η προβληματική κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια θα λυνόταν μόνο με την αποχώρηση του κ. Τόσκα.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι όταν ήταν αντιπολίτευση χαρακτήριζε τα περιστατικά βία στα Εξάρχεια προβοκάτσιες, και τόνισε ότι συνεπώς τώρα που είναι κυβέρνηση θα μπορεί να τα λύσει. Όπως πρόσθεσε όμως, αντί να συμβεί αυτό, η ασφάλεια του μέσου πολίτη στην καθημερινότητα έχει επιδεινωθεί.

Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σε εταιρεία στις νήσους Κέιμαν λέγοντας ότι δεν είναι κάτι καινούριο και ότι έχει συζητηθεί και στο παρελθόν. Ο ίδιος σημείωσε μάλιστα ότι καταβάλλεται μία προσπάθεια να προβληθεί το ζήτημα βάζοντας μπροστά μία γυναίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ