«Ολοι θα πεθάνετε, γ@μ...δες» φώναζε ο μακελάρης του Τέξας - iefimerida.gr

«Ολοι θα πεθάνετε, γ@μ...δες» φώναζε ο μακελάρης του Τέξας

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ψυχιατρική κλινική το είχε σκάσει πριν από πέντε χρόνια ο μακελάρης του Τέξας, αφού προηγουμένως είχε συλληφθεί να βάζει λαθραία όπλα σε στρατιωτική βάση.

Το περιστατικό συνέβη την ίδια χρονιά που ο Ντέβιν Κέλι καταδικάστηκε από στρατοδικείο της Πολεμικής Αεροπορίας για ενδοοικογενειακή γία αναφορικά με την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της πρώτης συζύγου και του θετού γιου του.

«Ολοι θα πεθάνετε, γ@μ...δες» φώναζε ο μακελάρης του Τέξας  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας του Ελ Πάσο ο άνθρωπος που έσπειρε το θάνατο σε εκκλησία αγροτικής περιοχής του Τέξας την Κυριακή, είχε αποδράσει από ψυχιατρική κλινική στη Σάντα Τερέζα του Νέου Μεξικό το 2012.

Το άτομο που ανέφερε την απόδραση στην αστυνομία, προειδοποίησε ότι ο Κέλι μπορεί να συνιστά κίνδυνο για τον εαυτό του και άλλους κι ότι είχε συλληφθεί να μεταφέρει κρυφά όπλα στην αεροπορική βάση Holloman στο Νέο Μεξικό, όπου υπηρετούσε προκειμένου να υλοποιήσει τις απειλές θανάτου που είχε κάνει σε ανωτέρους του, όπως ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας.

«Ολοι θα πεθάνετε, γ@μ...δες» φώναζε ο μακελάρης του Τέξας  | iefimerida.gr 1

Τελικά τον βρήκαν στο Ελ Πάσο, τον παρέδωσαν στην αστυνομία του Νέου Μεξικό, η οποία με τη σειρά της τον συνόδεψε πίσω στην ψυχιατρική κλινική.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το μακελειό στην εκκλησία

Την ίδια ώρα βγαίνουν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το μακελειό της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ζευγαριού που επέζησε της επίθεσης ο Κέλι σκότωνε εν ψυχρώ ακόμη και μωρά που έκλαιγαν.

«Ολοι θα πεθάνετε, γ@μ...δες» φώναζε ο μακελάρης του Τέξας  | iefimerida.gr 2

«Όλοι θα πεθάνετε, γ@μ...δες» ούρλιαζε, ενώ γάζωνε με εκατοντάδες σφαίρες τους ανυπεράσπιστους ενορίτες», λέει η Ροζάν Σόλις. «Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν, φώναζαν. Όλοι έπεσαν κάτω, σέρνονταν κάτω από ο,τιδήποτε θα μπορούσαν να κρυφθούν, ήταν τρομακτικό./ Προσευχόμουν να σωθούμε», πρόσθεσε ο άνδρας της, Χόακιν Ραμίρεζ.

«Ολοι θα πεθάνετε, γ@μ...δες» φώναζε ο μακελάρης του Τέξας  | iefimerida.gr 3

«Πυροβολούσε τους ανθρώπους περπατώντας πάνω κάτω... Άκουγες τους ήχους από τις σφαίρες, τον κόσμο να ουρλιάζει και να κλαίει και τα παιδιά να φωνάζουν “μαμά, που είσαι; Μαμά;», θυμάται κλαίγοντας η Σόλις, που γλίτωσε μ’ ένα τραύμα στο χέρι.

26 ανθρώπους ηλικίας 15 μηνών έως 77 ετών σκότωσε ο μακελάρης στην Πρώτη Εκκλησία Βαπτιστών στο Σάδερλαντ Σπρινγκς. Ήταν η πέμπτη φονικότερη επίθεση από μεμονωμένη δράστη στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Ολοι θα πεθάνετε, γ@μ...δες» φώναζε ο μακελάρης του Τέξας  | iefimerida.gr 4

(Φωτογραφίες: ΑΡ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ