Αυτή η... παιδική ζωγραφιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς πουλήθηκε για 10.000 δολάρια [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτή η... παιδική ζωγραφιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς πουλήθηκε για 10.000 δολάρια [εικόνα & βίντεο]

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ματιά σε αυτόν τον μικρό πίνακα, θα μπορούσε εύκολα κανείς να πιστέψει ότι ο δημιουργός είναι ένα παιδάκι. Φέρει όμως την «υπογραφή» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και αυτό ήταν αρκετό για να πουληθεί για 10.000 δολάρια.

Πριν από λίγες εβδομάδες η σταρ της ποπ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ζωγράφιζε. Οι άνδρες φαν της ενθουσιάστηκαν περισσότερο με το... ανάλαφρο ντύσιμό της στο βίντεο, παρά με τη δημιουργία της.

Sometimes you just gotta play!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις Οκτ 13, 2017, 11:53πμ PDT

Κι όμως, ο Ρόμπιν Λιτς πλήρωσε 10.000 δολάρια για να αποκτήσει αυτόν τον πίνακα, σύμφωνα με τη Vogue. Η Σπίαρς δώρισε το έργο της σε δημοπρασία για τα θύματα της πολύνεκρης επίθεσης στο Λας Βέγκας και ο άνθρωπος που παρουσίαζε κάποτε το σόου «Lifestyles of the Rich and Famous» έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αγοράσει.

It’s #RobinLeach, who just auctioned this @britneyspears piece to ... himself! Yes! Great $10k moment #VegasCares @venetianvegas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Katsilometes (@johnnykats1) στις Νοέ 5, 2017, 2:47μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπρίτνεϊ Σπίαρς πίνακας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ