Πανιώνιος: Κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με τον ΠΑΟ, αλλαγή κλίματος με Ζιάγκο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανιώνιος: Κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με τον ΠΑΟ, αλλαγή κλίματος με Ζιάγκο [βίντεο]

Φωτογραφία: PanioniosBC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League στο... παρά πέντε, ως γκραν φαβορί για υποβιβασμό και «καταδικασμένος» στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου.

Η πρόσληψη του Βαγγέλη Ζιάγκου πριν λίγες ημέρες (στην θέση του Γιώργου Καλαφατάκη) όμως άλλαξε την... αύρα της ομάδας και την εικόνα της. Οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής και η αλλαγή κλίματος άλλαξαν την ομάδα και η βελτίωση ήταν αισθητή με τον Προμηθέα Πατρών και τον Κόροιβο Αμαλιάδας παρά τις ήττες. Και όλοι ελπίζουν ότι η πρώτη νίκη θα... ξεκλειδώσει την ομάδα και θα την ανεβάσει για να «ξεκολλήσει» από το 0-4 νίκες (μαζί με την Κύμη, στο 1-3 ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο).

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης που κάνει φέτος νέο ξεκίνημα και διοικητικά, θέλει σταδιακά να ισχυροποιήσει το ρόστερ της και να δώσει την ευκαιρία στον Ζιάγκο (ήρθε ως Πρωταθλητής του FIBA Acia Cup με την Ριάντ στο Λίβανο) να δουλέψει σωστά για να διεκδικήσει την παραμονή της ιστορικής ομάδας στην Stoiximan Basket League. Κάτι δύσκολο, αλλά ακατόρθωτο.

Επόμενο ματς είναι με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας (Κυριακή, 17:00), ματς το οποίο θα είναι και το πρώτο με κόσμο για τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης. Μπορεί να είναι δεδομένα δύσκολο, αλλά θα φέρει ξανά τον κόσμο δίπλα στην ομάδα. Ειδικά ενόψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων, όπου οι «κυανέρυθροι» θα διεκδικήσουν τις πρώτες νίκες τους.

Το promo του Πανιωνίου για το ματς με τον ΠΑΟ και το κάλεσμα στον κόσμο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ