Προσπάθησαν να πουλήσουν γυμνή φωτογραφία της Σία αλλά τη δημοσίευσε πρώτη η ίδια [εικόνα] - iefimerida.gr

Προσπάθησαν να πουλήσουν γυμνή φωτογραφία της Σία αλλά τη δημοσίευσε πρώτη η ίδια [εικόνα]

Η Αυστραλή τραγουδίστρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυμνή της φωτογραφία αποφάσισε να δημοσιεύσει η Αυστραλή τραγουδίστρια Σία, η οποία προχώρησε σε αυτή την τολμηρή κίνηση προκειμένου να αντιμετωπιει μια ενοχλητική διαρροή γυμνών φωτογραφιών της.

Σύμφωνα με την ίδια, κάποιος προσπάθησε να πουλήσει αποκαλυπτικά στιγμιότυπά της, έτσι αποφάσισε να εκδικηθεί, μοιράζοντας την γυμνή φωτογραφία της σε μία εξοργισμένη ανάρτηση στο Twitter.

Συγκεκριμένα, τουίταρε μια φωτογραφία του γυμνού εαυτού της από πίσω, την ώρα που στέκεται σε ένα μπαλκόνι. «Κάποιος προσπαθεί να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες μου στους θαυμαστές μου» έγραψε δίπλα στην εικόνα. «Κρατήστε τα χρήματά σας, σας την δίνω δωρεάν. Κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα!» συνέχισε.

Προσπάθησαν να πουλήσουν γυμνή φωτογραφία της Σία αλλά τη δημοσίευσε πρώτη η ίδια [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το News.com.au, η βραβευμένη καλλιτέχνης αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της, όταν πληροφορήθηκε πως κάποιος προσπαθούσε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της σε αυτόν που θα έδινε τα περισσότερα.

Μάλιστα, το site ισχυρίζεται πως η πωλητής έχει υποσχεθεί «14 επιπλέον φωτογραφίες» σε όποιον επιλέξει τις γυμνές φωτογραφίες της Σία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σε λιγότερο από δύο ώρες, η ανάρτησή της συγκέντρωσε τον έπαινο και το θαυμασμό του κοινού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ