Η multimedia παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Λευτέρη Βογιατζή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η multimedia παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Λευτέρη Βογιατζή [εικόνες & βίντεο]

Συμμετέχουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Hommage είναι μια site-specific παράσταση, στην οποία εικόνες, ντοκουμέντα, ήχοι, βιντεο-προβολές, αρχειακό υλικό του Θεάτρου της Οδού Κυκλάδων, «ζωντανεύουν» μπροστά στους θεατές.

Ενα αφιέρωμα στον δημιουργό και εμπνευστή του θεάτρου από τους συνεργάτες του, τον αξέχαστο Λευτέρη Βογιατζή με αποσπάσματα από τις παραστάσεις του, αναμνήσεις και συνεντεύξεις.

Η multimedia παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Λευτέρη Βογιατζή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Ολα εμπλέκονται σε μία σύνθεση.

Ο χώρος του Θεάτρου γίνεται ένας ζωντανός χάρτης αναμνήσεων, φαντασίας και ερμηνείας, μέσα από ένα multimedia θέαμα.

Η multimedia παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Λευτέρη Βογιατζή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία όπου οι θεατές θα ανακαλύπτουν την παρουσία του Λευτέρη Βογιατζή μέσα στον χώρο του Θεάτρου, μέσα από ένα θέαμα που θα συνδυάζει θέατρο,κινηματογράφο και πολυμέσα, με τη συμμετοχή πολλών συνεργατών του. Ένα παλίμψηστο μνήμης και πολλαπλών αναφορών στον Λευτέρη Βογιατζή, ακολουθώντας τα ίχνη του και ανασύροντας τον ζωντανό τους απόηχο μέσα στο θέατρό του, με πολλαπλή χρήση της νέας τεχνολογίας.

Η multimedia παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Λευτέρη Βογιατζή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Παίζουν: Περικλής Μουστάκης, Νέστορας Κοψιδάς, Βάλια Παπαχρήστου, Σμαράγδα Αδαμοπούλου και Γιάννης Σαβουιδάκης.

Σε κάθε παράσταση θα εμφανίζεται ανά ημέρα ένας παλιός ή νέος συνεργάτης του Λευτέρη Βογιατζή όπως: Αμαλία Μουτούση, Ελενη Μανωλοπούλου, Αργύρης Πανταζάρας, Νικόλας Παπαγιάννης,Μαρία Σκουλά, Θάνος Τοκάκης και άλλοι που θα ανακοινώνονται.

Συμμετέχουν κινηματογραφικά: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Στεφανία Γουλιώτη, Δημήτρης Καταλειφός, Λουκία Μιχαλοπούλου,Γεράσιμος Μιχελής, Αμαλία Μουτούση, Γιάννης Νταλιάνης, Αργύρης Πανταζάρας, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Νικόλας Παπαγιάννης, Μαρία Σκουλά, Σμαράγδα Σμυρναίου, Θάνος Τοκάκης κ.ά.

Η multimedia παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Λευτέρη Βογιατζή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 3

Με σημείο εκκίνησης το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, το έργο και στοιχεία της προσωπικής ζωής τουΛευτέρη Βογιατζή και με αφορμή την επί 30 χρόνια ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με τον ιστορικό αυτόχώρο και την αέναη μεταμόρφωσή του, οι θεατές, ήδη από την είσοδό τους στο χώρο, θαακολουθούν μια «ξενάγηση». Στην «ξενάγηση» αυτή, όλοι οι χώροι του Θεάτρου θα ζωντανεύουν καιοι ίδιοι θα διεισδύουν σε μια υπαρξιακή αναζήτηση, όπου ο θάνατος, ο έρωτας και η τέχνη συντίθενταικαι αποσυντίθενται ξανά και ξανά.

Στην παράσταση συμμετέχουν ζωντανά ή κινηματογραφημένοι καταξιωμένοι ηθοποιοί καισυντελεστές, παλιοί και νέοι συνεργάτες του Θεάτρου.

Η multimedia παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Λευτέρη Βογιατζή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 4

Σύλληψη | Σκηνοθεσία: Σπύρος Αλιδάκης, Σκηνικά | Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Μουσική: Γιάννης Λούκος, Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου, Κίνηση | Χορογραφία: Φώτης Νικολάου, Κινηματογραφικοί φωτισμοί | Κάμερα: Γιώργος Ταμπακάκης, Δραματουργία: Κατερίνα Ζερβουδάκη, Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Κουτσοχερίτη, Επικοινωνία: Άρης Ασπρούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Στέλλα Μαυροειδή

Προβλεπόμενη διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Μέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα & Τρίτη 21:00
Τιμές εισιτηρίων : 15 κανονικό, 12 φοιτητικο, 10 ευρώ ανεργων/ΑμεΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ