Η Τζένιφερ Γκάρνερ έβγαλε βόλτα την... κότα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έβγαλε βόλτα την... κότα της [εικόνες]

Η Αμερικανίδα ηθοποιός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο της κατοικίδιο αποφάσισε να μας συστήσει η αμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ και δεν είναι φυσικά ένα συνηθισμένο ζώο. Πρόκειται για μια... κότα.

Χθες Δευτέρα, η ηθοποιός έβγαλε την Ρετζίνα Τζορτζ (έτσι την λένε) για μια βόλτα και μας τη σύστησε μέσω instagram, αποκαλύπτοντας πως πήρε το όνομά της από το όνομα της ηθοποιού Ρέιτσελ ΜακΆνταμ στην ταινία «ΤΑ Κακά Κορίτσια».

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, η ηθοποιός φορά ένα μαύρο πουλόβερ και κολάν παντελόνι και κρατά με λουρί την κότα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις Νοέ 6, 2017, 4:34μμ PST


«Αν δεν υπάρχει Ημέρα Κοτόπουλου, τότε θα έπρεπε πραγματικά να υπάρχει» έγραψε. «Φίλε, η ζωή μου γίνεται όλο και πιο συναρπαστική» πρόσθεσε και συνέχισε: «Γνωρίστε τη μία από τις κυρίες μας, την Ρετζίνα Τζορτζ. Η Ρετζίνα λατρεύει τις μεγάλες βόλτες, τα αποξηραμένα έντομα και το κάιλ. Η Ρετζίνα μισεί τους... υδατάνθρακες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Γκάρνερ κατοικίδιο κότα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ