Ο Κέβιν Σπέισι σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ στην Αριζόνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κέβιν Σπέισι σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ στην Αριζόνα [εικόνες]

Ο Αμερικανός ηθοποιός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολυτελές κέντρο απεξάρτησης, με κόστος 36.000 δολαρίων τον μήνα, στην έρημο της Αριζόνα εισήχθη ο Κέβιν Σπέισι, για να λάβει θεραπεία για την εξάρτησή του από το σεξ.

Ο Κέβιν Σπέισι σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ στην Αριζόνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πολυτελής κλινική Meadows είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των διασημοτήτων και έχει φιλοξενήσει διάσημα αστέρια όπως ο Τάιγκερ Γουντς, η Ελ Μακφέρσον, η Κέιτ Μος και η Σελένα Γκόμες.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύματα ανέφεραν πως και ο Αμερικανός ηθοποιός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν αναζητούσε επίσης θεραπεία στη συγκεκριμένη κλινική, καθώς εθεάθη μεταμφιεσμένος σε ένα τοπικό εστιατόριο στο Φοίνιξ.

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε τοπικό εστιατόριο στο Φοίνιξ, κοντά στην κλινική αποτοξίνωσης. Φωτογραφία: TMZ

Ο Κέβιν Σπέισι σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ στην Αριζόνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Πιστεύεται πως ο Αμερικανός ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση μιας σειράς ανδρών, έφτασε στο κέντρο αποτοξίνωσης προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Ο Σπέισι «παίρνει το χρόνο που χρειάζεται για να αναζητήσει αξιολόγηση και θεραπεία» ανέφεραν οι εκπρόσωποί του σε δήλωση αργά την περασμένη Τετάρτη.

Η κλινική αποτοξίνωσης Meadows. Φωτογραφία: Facebook/ The Meadows

Ο Κέβιν Σπέισι σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ στην Αριζόνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της συγκεκριμένης κλινικής, τα Meadows έχουν το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικών εξαρτήσεων στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, που ομολόγησε την περασμένη εβδομάδα πως είναι ομοφυλόφιλος μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση ενός νεαρού ηθοποιού, θα μπορέσει να συμμετάσχει στα προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμό και «πνευματικό διαλογισμό» στην κλινική.

Το πολυτελές κέντρο απεξάρτησης, διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα και χώρους χαλάρωσης και εκτελεί ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους από το σεξ που ονομάζεται «Gentle Path», στο οποίο οι ασθενείς υποβάλλονται σε συμβουλευτικές και «εκφραστικές τέχνες» για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Ο Κέβιν Σπέισι σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ στην Αριζόνα [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Η ιστοσελίδα τους αναφέρει: «Σε μια ασφαλή κοινότητα που αποτελείται από συνομήλικους, οι άνδρες καθοδηγούνται στο ταξίδι τους για ανάκαμψη εξετάζοντας τις υποκείμενες αιτίες εθισμού και τις συνυπάρχουσες διαταραχές. Ο στόχος γι’ αυτά τα άτομα είναι να αποκτήσουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν δύσκολα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της θλίψης και της απώλειας, θεραπεύοντας το συναισθηματικό τραύμα και να γίνουν υπεύθυνοι για τα συναισθήματά τους, τις συμπεριφορές τους και την ανάρρωσή τους».

Ο 58χρονος ηθοποιός θα μπορέσει να συμμετάσχει σε πρόγραμμα ιππασίας εντός της κλινικής.

Ο Κέβιν Σπέισι αποφάσισε να αναζητήσει θεραπεία μετά την καταγγελία του ηθοποιού Άντονι Ραπ, που ισχυρίστηκε πως τον είχε κακοποιήσει όταν ήταν μόλις 14 ετών, μετά από ένα πάρτι στο σπίτι του Σπέισι, όταν οι δυο τους είχαν μείνει μόνοι στο διαμέρισμα. Είπε πως ο μεθυσμένος ηθοποιός τον σήκωσε αγκαλιά «σαν νύφη» και έπειτα ξάπλωσε πάνω του σε ένα περιστατικό που συνέβη το 1986.

Ο 58χρονος ηθοποιός με τη σειρά του είπε πως η ιστορία αυτή τον «τρόμαξε» και πως δεν θυμάται καν τη συνάντησή τους και ζήτησε συγνώμη αν «συμπεριφέρθηκα όπως περιέγραψε».

Την περασμένη Παρασκευή, άλλοι τρεις άνδρες κατηγόρησαν τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό, ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος και ένας άλλος ισχυριζόμενος πως του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ και ο γιος του Ρίτσαρντ Γκέιφους, Χάρι, τον κατηγόρησε πως του επιτέθηκε όταν ήταν 18 ετών.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Dreyfuss (@harry_dreyfuss) στις Απρ 26, 2017, 7:11μμ PDT


Ο γιος του Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Χάρι που κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι πως τον χούφτωσε όταν ήταν μόλις 18 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ