«Τελευταίο αντίο» στην Γουίτνεϊ Χιούστον - iefimerida.gr

«Τελευταίο αντίο» στην Γουίτνεϊ Χιούστον

κηδεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελευταία της κατοικία θα βρεθεί σήμερα η Γουίτνεϊ Χιούστον. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Νιούαρκ, στην εκκλησία που πήγαινε παιδί. Πλήθος επωνύμων αναμένεται να παραβρεθούν, ενώ θα τραγουδήσουν η Αρίθα Φράνκλιν και ο Στίβι Γουόντερ.

Στην τελετή είναι προσκεκλημένοι η Αλίσια Κις, η Όπρα Γουίνφρι και ο Κέβιν Κόστνερ, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης της διάσημης τραγουδίστριας που άφησε την τελευταία της πνοή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Όλοι οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία θα παραμείνουν κλειστοί, ενώ όσοι δεν έχουν πρόσκληση δεν θα μπορέσουν να πλησιάσουν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η κηδεία της θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από την τηλεόραση, όσο και μέσα από την ιστοσελίδα του BBC, καθώς η οικογένειά της επέτρεψε να τοποθετηθεί κάμερα εντός της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ